Bianca Ingrosso:

Om den vanskelige tiden: - Forsøker å lære

Bianca Ingrosso har lagt en tøff tid bak seg. Nå letter hun på sløret om hvordan hun kom seg videre.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har ærlig fortalt at hun har gått gjennom en vanskelig tid. Nå forteller hun hvordan hun har det i dag. Foto: Fabian Wester/Dplay
ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har ærlig fortalt at hun har gått gjennom en vanskelig tid. Nå forteller hun hvordan hun har det i dag. Foto: Fabian Wester/Dplay Vis mer
Publisert

- Denne sesongen får man bli med meg på en veldig vanskelig reise som jeg ikke trodde jeg skulle snakke om, sier Bianca Ingrosso (25) til Se og Hør når vi snakker med henne i forbindelse med den nye sesongen av «Wahlgrens Värld» onsdag.

Den svenske 25-åringen har i løpet av de siste årene vokst frem til å bli en av Sveriges største influensere som både YouTube-profil, Instagram-profil og med sitt eget sminkemerke, Caia.

Den siste tiden har hun åpenhjertig fortalt følgerne sine, over 1,1 million på Instagram, om at hun ikke har hatt det så lett.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, fortalte hun i en video på sin YouTube-kanal tidligere i sommer.

Videre fortalte «Wahlgrens Värld»-stjernen at hun fant mye støtte i å snakke med følgerne sine, men at hun ikke kom til å fortelle akkurat hva det var som skjedde i livet hennes på daværende tidspunkt.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Måtte bytte innstilling

I den kommende sesongen av familien Wahlgren-Ingrossos tv-serie, vil hun derimot åpne opp for seerne. Uten å fortelle direkte hva som har plaget henne den siste tiden, forteller 25-åringen til Se og Hør at hun føler seg bedre.

- Nå har jeg det veldig bra, og mamma har hjulpet meg veldig mye, sier hun, og fortsetter:

- Jeg er veldig for å bytte innstilling og forsøke å lære av vanskelige tider for å bli en bedre person. Men nå har jeg det veldig bra.

Pernilla Wahlgren (52) støtter opp under datterens uttalelser, og forteller at de alltid er der for hverandre, gjennom både opp- og nedturer.

- Vi hjelper hverandre begge to. Jeg vet at hvis jeg ikke har det bra, så er Bianca den første jeg ville ringt og som hadde kommet med det samme. Jeg håper hun føler det med meg også, legger den svenske artisten til.

Både mor og datter forteller også at de finner mye terapi i serien, hvor de i flere timer sitter og prater om det som skjer i episodene.

VIL DELE: Bianca og Pernilla forteller at de deler alt i familiens tv-serie. De la heller ikke skjul på noe da Se og Hør intervjuet dem onsdag. Foto: Se og Hør
VIL DELE: Bianca og Pernilla forteller at de deler alt i familiens tv-serie. De la heller ikke skjul på noe da Se og Hør intervjuet dem onsdag. Foto: Se og Hør Vis mer

I dag er de blant hverandres nærmeste støttespillere, slik har det derimot ikke alltid vært.

I løpet av de tidligere sesongene av tv-serien, har det kommet frem at Pernilla og Bianca tidvis har hatt et svært anstrengt mor-og-datter-forhold.

MOR OG DATTER: Pernilla og Bianca har fått et nært forhold de siste årene. Nå er de klare for en ny sesong av familiens realityserie. Foto: Fabian Wester/Dplay
MOR OG DATTER: Pernilla og Bianca har fått et nært forhold de siste årene. Nå er de klare for en ny sesong av familiens realityserie. Foto: Fabian Wester/Dplay Vis mer

Vendepunkt i forholdet

Da Se og Hør møtte duoen i Stockholm i fjor, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner. Da avslørte de også hva som ble vendepunktet.

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens Värld» som endret det, helt sant, sa Bianca.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, la Pernilla til.

Den 25 år gamle influenseren fortalte at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste årene, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

- Og så tror jeg det var veldig bra for oss at vi flyttet fra hverandre, innrømmet Pernilla.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer