Kim Kardashian og North West

Om datterens utspill: - Ganske slemt

Firebarnsmoren røper eldstedatterens utagering.

DISKUSJON: Kim Kardashian kommer med en avsløring om eldstedatteren North. Foto: Splash News / Diggzy / NTB
DISKUSJON: Kim Kardashian kommer med en avsløring om eldstedatteren North. Foto: Splash News / Diggzy / NTB Vis mer
Publisert

Nylig gjestet realitystjernen Kim Kardashian (40) som programleder i humorshowet «Saturday Night Live». Her spøkte hun om blant annet ektemannen Kanye West (44), og den verdenskjente sex-videoen som i ettertid har markert starten for stjernens blomstrende karriere.

Sammen med rapperen deler hun døtrene North (8) og Chicago (3), og sønnene Saint (5) og Psalm (2).

I et nytt intervju røper nå firebarnsmoren flere detaljer om morsrollen, og denne gangen handler det om diskusjonene med eldstedatteren.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story fikk hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Er så stygt

Da 40-åringen gjestet et nytt innslag kalt «Ellen Digital’s Mom Confessions web series», avslørte hun nemlig hvordan datteren North utagerer når mor og datter befinner seg i en diskusjon.

AVSLØRING OM DATTEREN: Kim Kardashian røper hvordan datteren North utagerer når de to diskuterer. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB
AVSLØRING OM DATTEREN: Kim Kardashian røper hvordan datteren North utagerer når de to diskuterer. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

På et spørsmål om hva det slemmeste noen av barna hennes har sagt til henne, svarer hun nemlig:

- Hver gang jeg havner i en uenighet med datteren min tror hun at dette er et stikk mot meg. Hun sier: «Huset ditt er så stygt, det er helhvitt! Hvem bor sånn som dette?», røper sminkegründeren.

Hun legger heller ikke skjul på at det treffer en nerve, noe som hun mistenker at åtteåringen er bevisst på.

- Hun tror at det påvirker meg, og det er ganske slemt fordi det er jo huset mitt, fortsetter Kardashian.

REAGERER: Kim Kardashian prøvde å jobbe hjemmefra, men det var ikke så enkelt da datteren North West også var til stede. Vis mer

Sexvideo

Som tidligere nevnt ledet superstjernen det velkjente programmet «SNL» denne helgen.

Før henne har flere av verdens største stjerner gjestet som programledere, og 40-åringen la ikke skjul på at hun ble overrasket over å bli spurt om å bli en av de.

- Jeg vet det. Jeg er også overrasket over å se meg her. Da de spurte meg så var jeg sånn «men hvorfor?» Jeg har ikke hatt en filmpremiere på lang tid. Jeg mener, jeg har bare spilt i én film som har kommet ut, og da var det ikke engang noen som fortalte meg at den hadde premiere, spøkte hun.

- Det glemte visst moren min å fortelle, fortsatte hun.

Sistnevnte kommentar var trolig et stikk mot moren Kris Jenner (65), som i alle år har blitt beskyldt for å lekke datterens sexvideo. Det skal riktignok nevnes at Jenner hardnakket har nektet for å ha vært innblandet i videolekkasjen.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun ville skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

LES OGSÅ: - Hvem tror du gråt mest i dag?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer