Amalie Snøløs:

Om bryllupsplaner:
- Sett masse på kjoler

Tv-profilen og influenseren letter på brudesløret.

FULL FART: Amalie Snøløs har det travelt med både hyttebygging og jobb om dagen. Neste år står hun brud. Foto: Privat
FULL FART: Amalie Snøløs har det travelt med både hyttebygging og jobb om dagen. Neste år står hun brud. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I sommer kunne Amalie Snøløs (25) avsløre at hun og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) hadde forlovet seg.

- Vi har stått i mye det siste året, grunnet sykdom. Nå er vi på toppen av verden sammen. Det føles fantastisk. Jeg har funnet meg den mest jordnære, tålmodige, ydmyke og snilleste gutten. Jeg gleder meg til alt vi skal gjøre sammen. Men først skal vi bygge hytte sammen på Hovden. Så blir det bryllup og fest neste sommer, kunne hun fortelle Se og Hør i juni.

Vil utenlands

Nå forteller hun at de to ikke har kommet spesielt langt i planleggingen av bryllupet, men at de vurderer flere alternativ.

- Vi har et stort ønske om å gifte oss i utlandet, i Italia, Kroatia eller Frankrike. Men vi må se an coronasituasjonen, det er fint å gifte seg hjemme også. Jeg har sett masse på kjoler, men ikke funnet noe ennå. Nå går det mest i arbeidsklær. Jeg jobber som prosjektrådgiver på et eiendomsprosjekt i uken, også bygger vi hytte i helgen, så det har vært travelt, forteller hun.

Snøløs avslører at bryllupet kommer til å være av den tradisjonelle typen, og at det blir hvit kjole og ordentlig bryllupsfest.

- Vi gleder oss til å gifte oss!

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Vil bygge hus

Forloveden er tømrer og tegner, og paret har selv designet hytta de setter opp. De regner med at den står ferdig til våren, og det aller meste gjør de selv.

- Det er utrolig gøy å lære hvordan man setter opp et bygg. Vi har sikkert hatt 24 utkast, jeg har kommet med justeringer hele tiden. Men det finnes ingen hytter som er helt lik som vår, og det er veldig gøy.

Paret skal også flytte sammen neste sommer, og har derfor begynt å se etter tomt hvor de kan bygge hus. Så det ser ikke ut til at Snøløs flytter ut av arbeidsbuksen i nærmeste fremtid.

- Men vi er åpne for alt. Om det dukker opp noe annet som er perfekt. Vi kunne godt bodd i en leilighet i byen, sier hun.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenseren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Tilbake til rampelyset

25-åringen bor nå for tiden på låven til familien sin på Birkeland, mens Frikstad bor på Hovden hvor de bygger hytte.

Snøløs har blant annet vært å se på skjermen i TV 2-serien «Let The Game Begin», hvor de leder hvert sitt e-sportlag i ulike konkurranser.

Nå har imidlertid Snøløs fullt opp på hjemmebane og jobb, og prioriterer det foran rampelyset.

- Det har jo vært mange spørsmål om diverse tv-ting denne høsten, som er veldig hyggelig. Jeg håper å kunne bidra på underholdningsfronten igjen neste år. Da kommer jeg også med et nytt merke innenfor skjønnhet, avslører hun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

LES OGSÅ: - Har valgt å avlyse bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer