Emil Gukild:

Om bryllupet: - Veldig gøy

Emil Gukild og Linnéa Myhre er godt i gang med bryllupsplanleggingen.

HYTTEJUL: Emil Gukild forteller om juleplanene med forloveden Linnéa Myhre. Reporter: Sofie Losen. Video: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for premierefest av NRKs «24 stjerners julekalender», der 24 kjente fjes må løse programleder Markus Nebys (31) tolkninger av julestrias utfordringer - før det til slutt står igjen én vinner.

Blant deltakerne finner vi NRK-profil Emil Gukild (30), som naturligvis var til stede under premieren. Som ansatt i statskanalen innrømmet han å ha benyttet seg av muligheten til å laste ned hele kalenderen i forkant - og har derfor allerede sett det som venter seerne.

- Dette er det prosjektet jeg har vært med på i hele mitt liv som jeg har mest tro på. Jeg tror dette kommer til å bli fantastisk bra, kunne han fortelle til Se og Hør, og fristet med drama, intriger og humor.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

Gukild har for tiden mange jern i ilden, for i tillegg til å være aktuell i julekalenderen, er han også å se på NRKs sportssendinger i forbindelse med fotball-VM. I tillegg driver han med bryllupsplanlegging.

Det var sommeren i fjor det ble bekreftet at Gukild og Linnéa Myhre (32) hadde funnet lykken sammen. Et lite år senere, nærmere bestemt i mai, kunne paret røpe at de hadde forlovet seg.

Nå er de i full gang med bryllupsplanleggingen.

- Det går bra. Vi legger planer og koser oss. Vi prøver å finne ut hva vi skal gjøre, så det er veldig gøy, sier Gukild.

- Hvordan ser drømmebryllupet ut?

- Oi, nei det er det vi prøver å finne ut av. Vi har ikke funnet ut av det ennå, men vi prøver.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

Tidligere i høst kunne Myhre avsløre overfor «God kveld Norge» at de har planleggingsmøter hver søndag. Tidspunktet for bryllupet er foreløpig ikke kjent.

Men før bryllupet står julefeiringen for tur.

- Jul for meg er å dra til hytta vår på Tynset, hvor mamma vokste opp. Det er ikke strøm på hytta, så det blir å hente ved og pumpe vann, forteller Gukild og legger til at på menyen står det pinnekjøtt, som han sier er «det beste han vet».

- Linnéa var med på hytta i fjor så hun blir med i år også - det er en sikker oppskrift. Hun glir rett inn og hun bidrar og koser seg, så det er koselig.

LES OGSÅ: Dette skjedde bak lukkede dører under Stordalens 60-årsdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer