Emilie «Voe» Nereng:

Om bryllupet: - Umulig å planlegge

«Kompani»-aktuelle Emilie Nereng åpner opp om forholdet og bryllupsplanene.

FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng (26), er for tiden aktuell med TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Hittil har hun tatt alle utfordringer på strak arm og utmerket seg som sesongens første korporal.

I programmet må hun og de andre deltakerne presse seg gjennom tøffe øvelser, men på hjemmebane er det noe roligere stemning med forloveden Torgeir Glomnes Johansen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var "usynlig" da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

- Hater å bli skuffet

Det var i 2016 det ble kjent at Nereng hadde funnet kjærligheten. En knapp måned senere røpet hun på bloggen sin at hun og kjæresten også hadde blitt samboere.

Tre år etter det gikk kjæresten ned på kne. Når Se og Hør møter henne kan hun fortelle at hun egentlig ønsker å holde detaljene for seg selv, men sier følgende om frieriet:

- Jeg så på et vis frieriet komme. For vi har snakket åpent om bryllup, barn og hvilket liv vi vil ha helt siden vi begynte å date hverandre. Så frieriet kom ikke som noe sjokk, om det hadde gjort det har man kanskje ikke vært sammen lenge nok. Det var bare en helt fantastisk følelse.

26-åringen kan imidlertid avsløre at bryllupet foreløpig er satt på vent, da det har vært vanskelig å planlegge på grunn av coronaviruset.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

- Ja, det er derfor. Det har rett og slett vært umulig å planlegge. Vi fikk jo først en lockdown, så en ny en. Og jeg hater å bli skuffet, det er det verste jeg vet. Det verste er om det skulle blitt avlyst noen dager før. En sånn type skuffelse orker jeg ikke, forteller hun.

- Så da har vi tenkt at vi heller gifter oss når pandemien er over. Det tar tid å planlegge, så vi aner fortsatt ikke når det blir. Jeg er fortsatt ung, så vi har ikke hastverk heller. Det viktigste er å vite at vi er glad i hverandre, legger hun til.

- Skikkelig koselig

Da den tidligere toppbloggeren omsider var ferdig med innspillingen av «Kompani Lauritzen» var det godt å komme hjem til kjæresten.

- Det var så koselig å se ham da jeg kom hjem igjen. Det var som om jeg nettopp hadde dratt, på grunn av den bobla jeg hadde vært i, sier hun, og fortsetter:

GJENFORENT: Etter innspillingen ble Emilie Nereng gjenforent med kjæresten og hunden deres. Foto: Privat
GJENFORENT: Etter innspillingen ble Emilie Nereng gjenforent med kjæresten og hunden deres. Foto: Privat Vis mer

- Han hadde ryddet hele leilighet, shinet skikkelig og kjøpt blomster - det var bare skikkelig koselig å komme hjem.

På spørsmål om han kan være romantisk, svarer hun følgende:

- Han er ikke nødvendigvis kjemperomantisk, men han kan være det hvis han vil. For meg, når han rydder og shiner, så er det et tegn på kjærlighet. Det betyr mer enn tusen ord, avslutter hun.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skal ta seg opp Trollstigen etter en tøff dag uten mat og drikke, faller en av deltakerne om. Vis mer

- Det er håpløst

26-åringen som tidligere har vært å se i TV-programmer som «Skal vi Danse», «Bloggerne», og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», har tidligere omtalt samboerskapet som «helt konge».

Likevel har hun innrømmet at det ikke er alle sider ved samboertilværelsen som er like rosenrøde. Overfor Se og Hør fortalte hun i 2016 at diskusjonene mellom dem ofte kan bli av det tårevåte slaget.

- Jeg gråter veldig lett. Jeg blir ikke sint, jeg bare gråter, og da jekker jo han seg ned med en gang. Så det er håpløst, man kan ikke diskutere med meg, for jeg bare gråter, har hun tidligere uttalt.

Også kjæresten kunne bekrefte at det ikke bare var harmoni hjemmet.

- Det er stort sett veldig bra. Men jeg er vant til å bo med en kompis, ikke sant, og nå bor jeg plutselig med en jente, så det blir mye andre saker man må forholde seg til. Det er litt mer tårer hjemme hos oss nå enn det var før. Men det er mest gledestårer, sa han den gang.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer