Tuva Fellman

Om bryllupet: - Går i rykk og napp

Hvit brudekjole er ikke hovedfokuset for «Naked Attraction»-programlederen. Hun gleder seg til å feire kjærligheten.

GLEDER SEG: I august gifter Tuva Fellman og Ronny Brede Aase seg etter tre år som forlovet. Paret gleder seg stort til dagen, og har festen i fokus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDER SEG: I august gifter Tuva Fellman og Ronny Brede Aase seg etter tre år som forlovet. Paret gleder seg stort til dagen, og har festen i fokus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sommeren 2019 fridde Ronny Brede Aase (35) til kjæresten Tuva Fellman (34) og fikk ja. Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt, og i august blir de to mann og kone.

Da Se og Hør møtte Fellman under TVNorges høstlansering i starten av juni, fortalte hun at de fortsatt ikke er helt i mål med planleggingen.

- Det går i rykk og napp. Jeg har bestilt doer, men har fortsatt ikke brudekjole, forteller Fellman lattermildt.

Ettbarsmoren er ingen «bridezilla», som planlegger hver detalj i månedsvis for å få alt på perfekt til bryllupet. Ronny og Tuva er mer avslappet, og tar ting som det kommer. Aller viktigst for Tuva er kjærligheten - og festen.

- Det er veldig viktig for meg å gifte meg med Ronny. Det er det som er viktig. Også er det viktig for meg å ha en stor fest, smiler hun.

Festen i fokus

Som mange andre kjendispar fikk også Ronny og Tuva bryllupet satt på vent som følge av pandemien.

I tillegg ble de foreldre ett år etter forlovelsen. Nå ser de for seg et morsomt bryllup som gjestene vil huske lenge.

- Når alt kommer til alt, så er ikke klærne det viktigste. Det viktigste for oss er at gjestene skal kose seg og at det blir en god fest, og en god fest skal vi sørge for at det blir, har Aase fortalt til Nettavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer