Tuva Fellman

Om bryllupet: - Går i rykk og napp

Hvit brudekjole er ikke hovedfokuset for «Naked Attraction»-programlederen. Hun gleder seg til å feire kjærligheten.

GLEDER SEG: I august gifter Tuva Fellman og Ronny Brede Aase seg etter tre år som forlovet. Paret gleder seg stort til dagen, og har festen i fokus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDER SEG: I august gifter Tuva Fellman og Ronny Brede Aase seg etter tre år som forlovet. Paret gleder seg stort til dagen, og har festen i fokus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sommeren 2019 fridde Ronny Brede Aase (35) til kjæresten Tuva Fellman (34) og fikk ja. Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt, og i august blir de to mann og kone.

Da Se og Hør møtte Fellman under TVNorges høstlansering i starten av juni, fortalte hun at de fortsatt ikke er helt i mål med planleggingen.

- Det går i rykk og napp. Jeg har bestilt doer, men har fortsatt ikke brudekjole, forteller Fellman lattermildt.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Ettbarsmoren er ingen «bridezilla», som planlegger hver detalj i månedsvis for å få alt på perfekt til bryllupet. Ronny og Tuva er mer avslappet, og tar ting som det kommer. Aller viktigst for Tuva er kjærligheten - og festen.

- Det er veldig viktig for meg å gifte meg med Ronny. Det er det som er viktig. Også er det viktig for meg å ha en stor fest, smiler hun.

Festen i fokus

Som mange andre kjendispar fikk også Ronny og Tuva bryllupet satt på vent som følge av pandemien.

I tillegg ble de foreldre ett år etter forlovelsen. Nå ser de for seg et morsomt bryllup som gjestene vil huske lenge.

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

- Når alt kommer til alt, så er ikke klærne det viktigste. Det viktigste for oss er at gjestene skal kose seg og at det blir en god fest, og en god fest skal vi sørge for at det blir, har Aase fortalt til Nettavisen.

Det er ikke bare bryllupet som opptar Fellman om dagen. Hun er nemlig også aktuell med et splitter nytt TV-program, «Love IRL», som hun leder sammen med Solveig Kloppen (51). Fellman, som er sexolog, innrømmer at hun aldri har vært noen mester på dating.

- Jeg har aldri vært god til å date, og har bare vært på én ordentlig date. Hvis jeg hadde blitt singel nå, så hadde jeg synes at det var skikkelig vanskelig, forteller ettbarnsmoren.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Likevel var det hun som sjekket opp sin kommende ektemann.

- Det var et langtidsprosjekt. Små drypp hele veien, og så smalt det inn på tampen. Den gikk i mål – enten han ville eller ikke, sier Tuva lattermildt.

Hemmelige planer

En annen som snart gifter seg er Janne Formoe (46), som også strålte på TV-lanseringen.

Hun sa et rungende JA til sin mangeårige av-og-på-kjæreste Jan Fredrik Karlsen (48) da han gikk ned på kne sommeren 2019, men bryllupet har blitt utsatt på grunn av pandemien.

FRIDDE: Jan Fredrik Karlsen fridde til Janne i 2019, og nå planlegger de bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FRIDDE: Jan Fredrik Karlsen fridde til Janne i 2019, og nå planlegger de bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Paret har nå satt en dato, men vil ikke avsløre når de gir hverandre sine løfter.

- Vi har satt en dato, men det er hemmelig, sier Janne smilende til Se og Hør.

Siden de møttes første gang i 2004 har Janne og Jan Fredrik gått gjennom brudd og gjenforeninger, men «Neste sommer»-stjernen synes det er romantisk at de nå satser alt på hverandre.

GIFTEKLAR: Janne Formoe så ut som en vakker brud i sin sommerkjole designet av venninnen Pia Tjelta. Snart gifter hun seg med forloveden Jan Fredrik Karlsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GIFTEKLAR: Janne Formoe så ut som en vakker brud i sin sommerkjole designet av venninnen Pia Tjelta. Snart gifter hun seg med forloveden Jan Fredrik Karlsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Vi hadde ikke trengt å gifte oss, men vi har en historie sammen, som det er fint å markere, sier hun til KK.

I det samme intervjuet beskriver hun det forestående bryllupet som en hyllest til deres felles historie.

- Det blir en hyllest til kjærligheten vår, som beviselig har overlevd mye. Det er fint, og det er jeg stolt av. Vi har landet i det.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Fryser på jobb

Skuespilleren er aktuell i nok en sesong av den høyt elskede humorserien «Neste sommer». Sammen med gode kollegaer er Janne i full gang med innspillingen.

- Vi har blitt som en familie. Vi er veldig sammensveiset, og glade i hverandre, så det er helt fantastisk. Jeg er veldig stolt av at vi har laget en serie som er så populær over så mange år, forteller 46-åringen.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Innspillingen av sommeridyllen startet allerede i mai, noe som har gitt utslag i mange iskalde øyeblikk.

- Vi fryser mye, og jeg har skadet fingrene fordi jeg blir så fort kald, men det kommer ikke til å synes på TV - for der er det alltid fint vær, lover Formoe.

LES OGSÅ: Eksen stormet bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer