Simon Cowell:

Om bryllupet: - For mye styr

Simon Cowell skal gifte seg med sin Lauren Silverman, uten at hun vet når.

GIFTEKLARE: Ifølge Cowell vet ikke forloveden når bryllupet skal stå. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
GIFTEKLARE: Ifølge Cowell vet ikke forloveden når bryllupet skal stå. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det ser ut til at livet smiler for tidligere «America’s Got Talent»-dommer Simon Cowell (62) om dagen. I midten av januar bekreftet nemlig 62-åringen overfor People at han hadde fridd til kjæresten Lauren Silverman (44) og fikk et «ja». De har sønnen Eric (8) sammen.

I et intervju med The Sun forteller briten at han selv står for alt av planlegging før den store dagen.

- Jeg planlegger alt, ellers vet jeg ikke hva som kommer til å skje. Det vil komme 600 mennesker og det kommer til å gå helt ut av kontroll, slik som 50-årsdagen.

Vis mer

Når bryllupet vil stå, vet ingen. Selv ikke forloveden, ifølge Cowell.

Til den britiske avisa forteller 62-åringen at han heller ikke vil ansette noen til å ta hånd om bryllupet.

- Jeg vil ikke ha en eller annen forferdelig bryllupsplanlegger og alle kranglene som vil oppstå, hvem man inviterer og hvem man ikke inviterer. Det hele virker som alt for mye styr.

Hadde en affære

Selve frieriet skjedde på julaften på Barbados, på samme sted som paret møttes i 2004. 44-åringen var riktignok fremdeles gift med forretningsmann og Cowells venn Andrew Silverman (46) på tidspunktet.

I et intervju med britiske Mirror i 2014, fortalte Cowell at han synes det er kjipt at Silverman var en gift kvinne, men at «han ikke ville forandret situasjonen for noe som helst».

- Jeg angrer på den delen. Men så klart, når du får en baby og ser på barnet, så tenker du «dette er det som kom ut av det», forklarte han.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- I denne situasjonen kommer du ikke godt ut av det på grunn av omstendighetene. Det er ikke noe jeg er stolt av eller ville at skulle skje med tanke på det det såret noen.

LES OGSÅ: - Åpen for å «swinge»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer