Emilie «Voe» Nereng:

Om bryllupet: - Vil gå «all in»

Kjæresten gikk ned på kne og fridde i 2019.

FORLOVET: Det var i 2019 at nyheten om forlovelsen mellom Emilie Nereng og kjæresten kom. Nå skal de planlegge bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Det var i 2019 at nyheten om forlovelsen mellom Emilie Nereng og kjæresten kom. Nå skal de planlegge bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng (25) ble allerede som 13-åring en av Norges første og mest populære bloggere, før hun etter hvert trakk seg helt tilbake fra rampelyset og la ned bloggen.

I nyere tid har hun vært å se både i «Skal vi danse», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og som programleder for Matkanalen. Nereng har også gitt ut flere kokebøker, i tillegg til at hun lager videosnutter om mat og kosthold på Instagram.

Våren 2022 blir hun også å se i sesong tre av «Kompani Lauritzen».

DELTAKERSLIPP: Programledere, realitydeltakere og én politiker - her er alle deltakerne til den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper Vis mer

- Et parallelt univers

På privaten har hun i flere år vært i et forhold med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen. I 2019 gikk han ned på kne og fridde, og paret er nå forlovet.

I forbindelse med innspillingen av «Kompani Lauritzen» måtte hun derfor være borte fra forloveden i en lengre periode. Det tok hun imidlertid med knusende ro.

- Jeg følte at jeg var heldig sånn sett, for han måtte gå alle turer med hunden, og jeg dro på en måte bare til et parallelt univers. Jeg følte at jeg var ekstremt langt unna, og opplevde så mye at jeg ikke rakk å tenke på det, sier hun da Se og Hør møtte henne på rød løper tidligere denne uken.

- Men jeg merket jo hvor fantastisk det var å komme hjem, og har egentlig bare hatt det kjempefint etter at jeg kom hjem, legger hun til.

HJEMMET: Emilie «Voe» Nereng er deltaker i «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

Bryllupsplanlegging

Det var i 2016 det ble kjent at den tidligere bloggeren hadde funnet kjærligheten. En knapp måned senere røpet hun på bloggen sin at hun og kjæresten også hadde blitt samboere.

Tre år senere forlovet paret seg. Den gang ønsket hun å holde detaljene for seg selv, men fortalte til Se og Hør at hun «var i lykkerus».

Nå skal det altså planlegges bryllup - men planleggingen har latt vente på seg.

- Vi har ventet på at covid skal roe seg. Nå er det egentlig tilbake til det normale, så nå kan vi endelig sette igang. Jeg var litt der at jeg ikke ville starte på noe før alt hadde roet seg. Jeg vil gå «all in», og da vil jeg ikke ha reiserestriksjoner eller «meteren» og alt det der. Da ventet vi heller til alt var klart, sier den sprudlende influenseren.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i 2019, men under en sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Utrolig slitsomt

Som nevnt blir 25-åringen å se på tv førstkommende vår. Å få være med på TV 2-serien er en opplevelse hun skryter opp i skyene - med noen unntak.

- Det var både fantastisk og grusomt på en gang. Det var utrolig slitsomt - det mest slitsomme jeg har gjort i hele mitt liv - men fortsatt verdt det. Det var en veldig kul og lærerik opplevelse.

25-åringen forteller at hun tror alle hadde hatt godt av en slik opplevelse.

- Her er man nødt til å legge fra seg sminke, klær, mote og pynteting, og så få på deg uniform så alle blir like. Så må man også jobbe som et lag helt fra start. Jeg føler at alle mennesker hadde hatt godt av det.

LES OGSÅ: Røper stor nyhet: - Herregud!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer