Jennifer Lawrence og Cooke Maroney:

Om bryllupet: - De siste som dro hjem

Deler detaljer fra det svært private bryllupet til Hollywood-paret.

LITT AV EN FEST: Ifølge et øyevitne skal Hollywood-paret Jennifer Lawrence og Cooke Maroney sin bryllupsfest ha vart natten lang. Foto: NTB Scanpix
LITT AV EN FEST: Ifølge et øyevitne skal Hollywood-paret Jennifer Lawrence og Cooke Maroney sin bryllupsfest ha vart natten lang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen giftet Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (29) og kunstneren Cooke Maroney (35) i en hemmelig seremoni i Newport på Rhode Island.

Stjerneparet giftet seg foran 150 gjester, deriblant realitystjernen Kris Jenner (63), sangeren Adele (31), og Hollywood-skuespillerne Emma Stone (30) og Cameron Diaz (47) - for å nevne noen.

Lawrence og Maroney har siden de ble et par holdt kortene tett til brystet når det gjelder privatlivet sitt, og derfor er det kanskje ikke så rart at de ikke har uttalt seg offentlig om bryllupsdagen enda.

LUKSUS: Det var her ekteparet giftet seg. Utenfor den store villaen sto en matbod, hvor gjestene kunne spise etter vielsen. Kris Jenner var blant de som ble observert med en matbit der. Foto: NTB scanpix
LUKSUS: Det var her ekteparet giftet seg. Utenfor den store villaen sto en matbod, hvor gjestene kunne spise etter vielsen. Kris Jenner var blant de som ble observert med en matbit der. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ingen ville hjem

Det har derimot et øyevitne gjort overfor E! Online, og avslører flere detaljer fra innsiden av det stjernespekkede bryllupet - om alt fra dekorasjonene til maten og stemningen blant gjestene.

- Gjestene ble møtt på en gressplen med drinker servert i kobberkrus. Bryllupet hadde alle innslag av høsten med mørke fargede blomster, epler i kurver og et åpent ildsted hvor det ble grillet storfekjøtt, forteller kilden.

All maten skal ha blitt tilberedt utendørs, og det skal blant annet ha vært bakt fisk med grønnsaker på menyen. Etter seremonien, som foregikk ute, ble gjestene geleidet inn til langbord for å innta bryllupsmiddagen.

UTENDØRS: All maten skal ha blitt tilberedt utendørs. Her ser man flere av kokkene i gang med matlagingen i anledning bryllupet. Foto: NTB Scanpix
UTENDØRS: All maten skal ha blitt tilberedt utendørs. Her ser man flere av kokkene i gang med matlagingen i anledning bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter middagen var det duket for fest, der en DJ skal ha spilt gamle klassikerne med alt fra Jackson 5 til Aretha Franklin. Ifølge øyevitnet storkoste gjestene seg, og flere skal ha danset inn i nattetimene.

LEKKERT: Her er bilde fra innsiden av lokalet hvor bryllupsfesten til Jennifer Lawrence og Cooke Maroney ble holdt. Foto: NTB Scanpix
LEKKERT: Her er bilde fra innsiden av lokalet hvor bryllupsfesten til Jennifer Lawrence og Cooke Maroney ble holdt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ingen ville hjem. Mange ble igjen til klokken to og tre på natten. Corey Gamble gikk innom Boston's Baddest Burger sin foodtruck for å ta med seg burger og pommes frites til seg selv og Kris mens de ventet på sjåføren sin, fortsetter kilden.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Festet natten lang

Det skulle i alle fall ikke stå på serveringen av mat og utvalg for bryllupsgjestene. Ifølge People hadde Lawrence og ektemannen leid inn to foodtrucker for anledningen. Både Boston's Baddest Burger og Maine-ly Lobstah var til stede for å servere gjestene alt fra sjømat til burgere.

Eieren av førstnevnte foodtruck, Kevin Tortorella, forteller til People at han ikke hadde noen anelse om at det var Hollywood-parets bryllup han var leid inn til.

- Jeg hadde helt ærlig ingen idé om hvem jeg skulle servere. Det eneste jeg visste var at jeg skulle til en spesifikk adresse i Rhode Island. Da jeg kom dit var det veisperringer fulle av paparazzier og da begynte jeg å ane det, forteller han.

Videre forteller Tortorella at de serverte bryllupsgjestene frem til tre på natten, og at de deretter serverte sikkerhetsvaktene.

Det er tydelig at stjerneparet ba inn til en skikkelig fest, som ifølge innsidekilden varte hele natten.

- Jennifer og Cooke reiste ikke hjem før nærmere halv seks på morgenen. De var de siste som dro hjem. De så veldig glade ut, men slitne. Jennifer hadde en lang diamantkjole, og håret hennes var satt opp for å vise ansiktet, avslutter kilden.

Ifølge E! Online tilbrakte det nygifte paret bryllupsnatten i et hus de hadde leid for anledningen. Huset skal ha befunnet seg noen få mil unna der de holdt bryllupsfesten.

LES OGSÅ: Fornyet ekteskapsløftene i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer