Mayoo Indiran:

Om bruddet:
- Kan være venner

TV-profilen delte kryptisk bilde av seg selv og ekskjæresten.

EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer kunne «Kompani Lauritzen»-deltaker Mayoo Indiran (31) bekrefte overfor Se og Hør at han og kjæresten Therese Sivertsen hadde gått hver til sitt.

- Det er utrolig vondt og trist. Det var jo ikke denne retningen dette skulle utvikle seg, men jeg prøver å finne gleden i hverdagen tilbake, sa 31-åringen den gang.

Fredag delte TV-profilen imidlertid et bilde på Instagram som fikk flere til å lure. Avbildet var han og Sivertsen som holder rundt hverandre på Stavernfestivalen.

Mye kjærlighet

Se og Hør tok derfor en telefon til Indiran for å høre hva han hadde å si. Han kunne imidlertid avkrefte at de hadde funnet tilbake hverandre, men benyttet samtidig muligheten til å si noen fine ord om sin tidligere kjæreste.

- Jeg delte et bilde med eksen min fordi det er en flott jente som jeg har delt et kapittel i livet mitt med, forklarer 31-åringen.

- Jeg verdsetter henne høyt og er utrolig glad i henne. Det er en jente som har, og fortsatt vil bety mye for meg.

Han ønsker samtidig å poengtere at det fint går an å være venner og ha en god tone med en ekskjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.