Mayoo Indiran:

Om bruddet:
- Kan være venner

TV-profilen delte kryptisk bilde av seg selv og ekskjæresten.

EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer kunne «Kompani Lauritzen»-deltaker Mayoo Indiran (31) bekrefte overfor Se og Hør at han og kjæresten Therese Sivertsen hadde gått hver til sitt.

- Det er utrolig vondt og trist. Det var jo ikke denne retningen dette skulle utvikle seg, men jeg prøver å finne gleden i hverdagen tilbake, sa 31-åringen den gang.

Fredag delte TV-profilen imidlertid et bilde på Instagram som fikk flere til å lure. Avbildet var han og Sivertsen som holder rundt hverandre på Stavernfestivalen.

SKJULTE SEG: Under årets kompani Lauritzen hadde deltaker Mayoo Indrian en hemmelighet for produksjonen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Mye kjærlighet

Se og Hør tok derfor en telefon til Indiran for å høre hva han hadde å si. Han kunne imidlertid avkrefte at de hadde funnet tilbake hverandre, men benyttet samtidig muligheten til å si noen fine ord om sin tidligere kjæreste.

- Jeg delte et bilde med eksen min fordi det er en flott jente som jeg har delt et kapittel i livet mitt med, forklarer 31-åringen.

EKSER: Mayoo la ut dette bildet av seg selv og Therese fra Stavernfestivalen. Foto: Skjermdump Instagram Story
EKSER: Mayoo la ut dette bildet av seg selv og Therese fra Stavernfestivalen. Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

- Jeg verdsetter henne høyt og er utrolig glad i henne. Det er en jente som har, og fortsatt vil bety mye for meg.

Han ønsker samtidig å poengtere at det fint går an å være venner og ha en god tone med en ekskjæreste.

- Jeg har ingen interesse av å ødelegge relasjoner, og det er hyggelig å kunne hilse på hverandre når man ses. Det er også litt derfor jeg valgte å dele bildet, fordi jeg synes det er fint å vise at ikke alle brudd trenger å være stygge. Man kan være venner selv om man ikke ønsker å gå videre som partnere, understreker Indiran.

VISER FREM KJÆRESTEN: Mayoo Indiran har med seg kjæresten Therese Sivertsen på finalefesten til «Kompani Laurtizen». Reporter: Celina Morken Vis mer

Skulle være singel

Da realityprofilen gjestet Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånda» i april åpnet han seg om hvordan han og Sivertsen møttes.

- Jeg og Therese møttes gjennom en felles venninne av oss som jeg møtte gjennom trening. Vi var først venner og hang bare sammen, men så begynte vi å finne på ting. Så gjorde vi det flere og flere ganger, og da begynte vi å tenke på at det kanskje var noe mer mellom oss, sa han den gang.

Selv om «Kompani»-profilen egentlig hadde bestemt seg for å være singel, ble det derimot ikke slik da han møtte Sivertsen.

- Jeg var veldig innstilt på at jeg ikke skulle ha kjæreste, fordi jeg vet at det å ha en kjæreste som ikke heier på meg, ville være et lite smart valg av meg, siden jeg nå skal ha den reisen jeg skal ha. Jeg visste jo hva som ventet av prosjekter og jobber og alt mulig rart. Så jeg skulle egentlig ikke ha noe kjæreste, fortalte han.

LES OGSÅ: Røper boligkjøp etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer