Hedvig Sophie Glestad:

Om bruddet: - Ikke uovervinnelige

Åpner seg om bruddet med eksen.

MANGE FAKORER: Hedvig Sophie Glestad tror det er flere grunner til at det ble slutt mellom henne og David Eriksen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MANGE FAKORER: Hedvig Sophie Glestad tror det er flere grunner til at det ble slutt mellom henne og David Eriksen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mange kjenner igjen influenser Hedvig Sophie Glestad (30) fra realityserien «Alle elsker David». I serien får seerne følge David Eriksen (54), Glestad, og i tillegg Eriksens to barn Andrea (25) og Lucas (19).

I april kom imidlertid nyheten om at Glestad og Eriksen har gått hvert til sitt.

I en episode av podkasten «Chit Chat med Helle», ledet av Helle Nordby, åpner Glestad seg ytterligere om hvorfor det tok slutt mellom henne og kjendismanageren.

- Det er jo selvfølgelig mange faktorer, men i bunn og grunn så er det fordi vi ble «for venner», vi har det dritgøy sammen, vi var bestevenner på en måte, mer enn det vi var «lovers», sier hun i podkasten.

Hedvig legger til at hun tilbrakte mye tid med kjærestens datter, Andrea, og at det var mye annet som tok opp tid enn kjæresteforholdet:

- Jeg var masse på fest med henne (Andrea, journ.anm), og fordelingen ble feil, og det burde jo vi sett og tatt ansvar for, eller skjønt at vi er ikke uovervinnelige, på en måte. I kombinasjon med TV-serien, med at vi jobbet sammen, det ble liksom til at vi rett og slett fikk en for «vennlig» tone, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer