Hedvig Sophie Glestad:

Om bruddet: - Ikke uovervinnelige

Åpner seg om bruddet med eksen.

MANGE FAKORER: Hedvig Sophie Glestad tror det er flere grunner til at det ble slutt mellom henne og David Eriksen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MANGE FAKORER: Hedvig Sophie Glestad tror det er flere grunner til at det ble slutt mellom henne og David Eriksen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mange kjenner igjen influenser Hedvig Sophie Glestad (30) fra realityserien «Alle elsker David». I serien får seerne følge David Eriksen (54), Glestad, og i tillegg Eriksens to barn Andrea (25) og Lucas (19).

I april kom imidlertid nyheten om at Glestad og Eriksen har gått hvert til sitt.

I en episode av podkasten «Chit Chat med Helle», ledet av Helle Nordby, åpner Glestad seg ytterligere om hvorfor det tok slutt mellom henne og kjendismanageren.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Det er jo selvfølgelig mange faktorer, men i bunn og grunn så er det fordi vi ble «for venner», vi har det dritgøy sammen, vi var bestevenner på en måte, mer enn det vi var «lovers», sier hun i podkasten.

Hedvig legger til at hun tilbrakte mye tid med kjærestens datter, Andrea, og at det var mye annet som tok opp tid enn kjæresteforholdet:

- Jeg var masse på fest med henne (Andrea, journ.anm), og fordelingen ble feil, og det burde jo vi sett og tatt ansvar for, eller skjønt at vi er ikke uovervinnelige, på en måte. I kombinasjon med TV-serien, med at vi jobbet sammen, det ble liksom til at vi rett og slett fikk en for «vennlig» tone, mener hun.

- Får ikke gjort noe med det

Videre sier 30-åringen at det var vanskelig for dem å komme tilbake til kjærestetralten når man allerede har kommet inn i det sporet.

Se og Hør har vært i kontakt med Glestad, som ikke har noen kommentarer til saken.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

Det er over 20 års aldersforskjell mellom Glestad og Eriksen, og førstnevnte uttaler i podkasten at hun ikke er fremmed for at alderen også kan ha vært en av årsakene til bruddet.

- Og så er det det faktum at aldersforskjellen er der, den får vi ikke gjort noe med, vi får ikke jobbet rundt den.

Våren 2021 sa Hedvig blant annet dette om aldersforskjellen i et intervju med Se og Hør:

- Det er aldri noe stort problem for oss. Vi har mye av de samme interessene. Han er litt mer fornuftig og rasjonell enn meg. I tillegg til aldersforskjellen er jeg veldig barnslig, men han er jo rimelig ung til sinns han også – så vi er en god kombinasjon.

Som nevnt tok forholdet mellom Glestad og Eriksen slutt i vår, men til tross for å ha gått hvert til sitt, er det tilsynelatende god stemning mellom eksparet. Eriksen har tidligere uttalt til Se og Hør at de er gode venner.

LES OGSÅ: Vil ha barn: - Ikke nok penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer