Malin Nesvoll:

Om bruddet: - Ikke noe gøy!

Influenseren legger ikke skjul på at den siste tiden har vært tøff.

VIXEN: Malin Nesvoll forlot hjemmet sitt for første gang på en uke for å være til stede under Vixen Awards. Foto: Espen Solli
VIXEN: Malin Nesvoll forlot hjemmet sitt for første gang på en uke for å være til stede under Vixen Awards. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Malin Nesvoll (34) er for tiden aktuell som deltaker i det populære TV 2-programmet «Farmen kjendis». Ellers er hun kjent som influenser og var selvskreven gjest da Vixen Awards gikk av stabelen fredag kveld.

34-åringen røpet nylig at hun og den «hemmelige» kjæresten hennes hadde gått fra hverandre. De hadde vært sammen siden sommeren 2021.

Overfor Se og Hør kan Nesvoll avsløre at den siste tiden ikke har vært noen dans på roser, og er ærlig om at det har vært vondt å gå gjennom bruddet.

- Hva skal man si, man vet jo hvordan et brudd er. Det er jo ikke noe gøy, sier hun og utdyper:

- Jeg må jo bare ta tiden til hjelp, og håpe at det retter seg med tid, men det er jo fader ikke noe gøy når det står på.

Nesvoll forteller at hun har tilbrakt den siste uken alene i leiligheten sin, og forteller at dette er første kvelden hun er ute og koser seg.

- Dette er min første dag med litt sånne hyggelige greier, sier hun med et smil og bekrefter at bruddet er ganske ferskt.

- Det er dritkjipt, medgir Nesvoll.

34-åringen møtte på den røde løperen med godt humør og et stort smil til tross for at hun har hatt det litt vanskelig i det siste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.