Malin Nesvoll:

Om bruddet: - Ikke noe gøy!

Influenseren legger ikke skjul på at den siste tiden har vært tøff.

VIXEN: Malin Nesvoll forlot hjemmet sitt for første gang på en uke for å være til stede under Vixen Awards. Foto: Espen Solli
VIXEN: Malin Nesvoll forlot hjemmet sitt for første gang på en uke for å være til stede under Vixen Awards. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Malin Nesvoll (34) er for tiden aktuell som deltaker i det populære TV 2-programmet «Farmen kjendis». Ellers er hun kjent som influenser og var selvskreven gjest da Vixen Awards gikk av stabelen fredag kveld.

34-åringen røpet nylig at hun og den «hemmelige» kjæresten hennes hadde gått fra hverandre. De hadde vært sammen siden sommeren 2021.

Overfor Se og Hør kan Nesvoll avsløre at den siste tiden ikke har vært noen dans på roser, og er ærlig om at det har vært vondt å gå gjennom bruddet.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

- Hva skal man si, man vet jo hvordan et brudd er. Det er jo ikke noe gøy, sier hun og utdyper:

- Jeg må jo bare ta tiden til hjelp, og håpe at det retter seg med tid, men det er jo fader ikke noe gøy når det står på.

Nesvoll forteller at hun har tilbrakt den siste uken alene i leiligheten sin, og forteller at dette er første kvelden hun er ute og koser seg.

SKILLES: Brudd for Laila Bertheussen og Tor Mikkel Wara. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Dette er min første dag med litt sånne hyggelige greier, sier hun med et smil og bekrefter at bruddet er ganske ferskt.

- Det er dritkjipt, medgir Nesvoll.

34-åringen møtte på den røde løperen med godt humør og et stort smil til tross for at hun har hatt det litt vanskelig i det siste.

Noe av det første hun forteller er at hun har spjæret buksen si, som hun for øvrig har sydd helt selv.

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

- Jeg har sydd den selv, så det er dårlig håndverk, sier hun før hun med glede viser frem buksa.

SPJÆRA: Nesvolls bukse revna allerede før festen. Foto: Elise Violeta Ness.
SPJÆRA: Nesvolls bukse revna allerede før festen. Foto: Elise Violeta Ness. Vis mer

Influenseren har tidligere ufrivillig delt et nakenbilde med følgerne sine, noe hun den gangen tok med knusende ro.

- Jeg tar ikke meg selv så seriøst, jeg måtte liksom ha gjort noe ulovlig for å bli helt satt ut. Kropp er kropp og det er topp, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Nesvoll er tydelig en person som ikke tar seg selv så høytidelig.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer