JoJo Siwa:

Om bruddet:
- Trengte bekreftelse

JoJo Siwa snakker ut om hvordan hun har taklet bruddet og kjærlighetssorgen.

BRUDD: JoJo Siwa snakker ut om hvordan hun har taklet bruddet med Kylie Prew. Fotot: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: JoJo Siwa snakker ut om hvordan hun har taklet bruddet med Kylie Prew. Fotot: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kom nyheten om at YouTube-stjerne JoJo Siwa (18) og Kylie Prew (18) hadde gått vært til sitt etter ni måneder som kjærester.

Siwa, hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, sto i januar frem som skeiv. Det delte hun i et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en T-skjorte med teksten: «beste homofile kusinen noensinne».

T-skjorten var en gave fra kusinen.

Bare to uker senene kom den gledelige nyheten om at Siwa hadde funnet kjærligheten med en av hennes beste venninner.

BRUDDET: Her kommentere Iselin Guttormsen bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

«Etter å ha vært min bestevenn i over ett år, kunne jeg fra 8. januar 2021 kalle dette eksepsjonelle mennesket for kjæresten min … Og siden den gang har jeg vært på mitt aller lykkeligste», skrev Siwa i et innlegg på Instagram, og med det introduserte kjæresten til sine elleve millioner følgere.

Bekreftet brudd

Det var under Siwas deltakelse i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», hvor hun kjempet seg helt til en andreplass, at fansen startet å spekulere på om det var brudd mellom det nokså ferske paret.

En kilde fortalte blant annet til US Weekly at Prew ikke lenger var å se i publikum under danseshowet.

Bruddryktene fikk ytterligere fart på seg da Siwa like etter delte et innlegg på Instagram, der hun antydet at hun hadde hatt det litt vanskelig på privaten den siste tiden.

Tidligere denne måneden bekreftet hun selv bruddet overfor Paris Hilton (40) i podkasten «This is Paris». Der forklarte hun at det var «riktig person, men feil tidspunkt» som var årsaken til bruddet. 18-åringens svært hektiske timeplan skal også ha bidratt til at forholdet tok slutt.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekreftet her brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

Trengte bekreftelse

Nå åpner Siwa seg ytterligere om hvordan hun har taklet bruddet og kjærlighetssorgen i et intervju med E! News.

På spørsmål om hvordan hun har taklet bruddet, svarer hun:

- Jeg vet ikke hvorfor jeg trengte dette, men jeg trengte sympati da jeg gikk gjennom bruddet og kjærlighetssorgen.

Hun fortalte også om et bekreftelsesbehov, hvor hun søkte bekreftelse på blant annet om følelsene hun kjente på var ekte.

- Jeg trengte bare bekreftelse på at det jeg følte var ekte, og bekreftelse på at det å føle seg tom innvendig og føle at jeg har mistet noe var ekte. Men at ting skulle ordne seg også var ekte, fortsetter hun.

18-åringen innrømmer også at musikk utløste visse følelser etter at forholdet tok slutt.

BRUDD: Reality-profil Mie Cappelen åpnet opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Siwa minnes i intervjuet da hun brøt sammen i gråt under en biltur sammen med dansepartneren Jenna Johnson (27), etter at sistnevnte hadde satt på sangen «All I Ask» av popstjernen Adele.

- Jeg hulket fordi det praktisk talt var slik forholdet mitt endte, innrømmer YouTube-stjernen.

Suksess i ung alder

18-åringen ble kjent etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder noe som har resultert i mye oppmerksomhet.

Flere av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, har nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun også å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: Carina Dahl: Brudd - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer