Fay Wildhagen:

Om bruddet: - Vi var knust

I et intervju med VG Helg tar artisten et oppgjør med romanserykter på Jodel, og går nærmere inn på bruddet med NRK-profil Silje Nordnes.

LETTER PÅ SLØRET: Forrige måned ble det kjent at artist Fay Wildhagen og NRK-profil Silje Nordnes hadde gått hver til sitt. Foto: Fredrik Hagen / NTB
LETTER PÅ SLØRET: Forrige måned ble det kjent at artist Fay Wildhagen og NRK-profil Silje Nordnes hadde gått hver til sitt. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Fay Wildhagen (27) ga ut debutalbumet «Snow» i 2015. For albumet ble hun nominert til Spellemannsprisen samme år i kategorien «Beste nykommer», og til P3 Gull i klassen« Årets nykommer».

Hun vant Edvard-prisen i 2015 i klassen «Utfordrer» for låten «Into the Woods» fra det samme albumet. I tillegg har hun vært å se på en rekke scener og festivaler her både i Norge og Europa.

De siste månedene har hun imidlertid vært å se i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor hun har gjort en god figur og blitt en favoritt hos flere av seerne.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

På privaten har hun tidligere vært i et forhold med NRK-profil Silje Nordnes (36). Forrige måned meddelte sistnevnte at forholdet med Wildhagen hadde tatt slutt. Det ble kjent i en episode av «Lørdagsrådet», der Nordnes var en av de tre gjestene.

- Jeg er 36 år, jeg er singel og jeg bor alene, innrømmet hun i programmet.

Nært forhold

I et nytt intervju med VG Helg går Wildhagen nærmere inn på bruddet og forholdet til Nordnes. I intervjuet forklarer artisten at de to i flere år klarte å holde forholdet utenfor offentligheten.

Da forholdet tok slutt, noe hun sier skjedde i april i fjor, klarte de også å holde bruddet skjult for mediene, før det ble offentlig forrige måned.

HOLDT DET SKJULT: Overfor VG forteller artisten at de lenge klarte å holde både forholdet og bruddet skjult for pressen. Foto: Gitte Johannessen / NTB
HOLDT DET SKJULT: Overfor VG forteller artisten at de lenge klarte å holde både forholdet og bruddet skjult for pressen. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer

- Heldigvis, for i begynnelsen hadde det vært for sårt. Ikke bare fordi vi to var knust – vi er veldig glade i hverandre og har et nært forhold i dag, men det er noe som bare var vårt, sier hun til VG Helg.

Overfor VG kommer artisten også inn på at det finnes en ulempe ved å være skeiv - nemlig at hun ikke kan være sammen med venninner før romanserykter oppstår.

Etter at hun feiret 17. mai i fjor med Birgit Skarstein (32), begynte raskt ryktene å florere på det anonyme nettsamfunnet Jodel.

- Jeg ringte Birgit og sa: «Ifølge folket så er vi sammen, hva synes du om det?» Hun fikk så klart tidenes latterkrampe. Nei, det er altså så mye rykter. Folk må slutte å tro på det som står på Jodel, sier hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Fay Wildhagens manager, Mona Olsen, som opplyser om at Wildhagen fikk utdypet det hun ønsker i intervjuet, og at hun dermed ikke har noen ytterligere kommentar. Se og Hør har vært i kontakt med Silje Nordnes, som ikke har noe å tilføye.

BRYTER SAMMEN: En deltager bryter sammen etter exit i «71 grader nord - kjendis» Video: Discovery+ Vis mer

Avslørte identiteten

Det var på direkten i «P3morgen» for to år siden at Silje Nordnes først bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste.

Det var imidlertid ikke Nordnes selv som avslørte hvem den utkårede var, men programledermakkeren Markus Neby (29). Det gjorde han under et besøk hos Anne Lindmo (50).

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sa Neby i tv-programmet.

Det sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme. Det gjorde for øvrig heller ikke Wildhagen. Det kunne hun avsløre i etterkant, og fortalte at hun fikk en «heads up» på SMS.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit, sa Wildhagen i «Selskapssjuk» på NRK P13.

- Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», la hun til.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer