Hanna Friberg:

Om brudd: - Verste jeg har vært med på

Hanna Fribergs brudd ble inspirasjon for artist Julie Bergan.

KNUST: Hanna Friberg fikk hjertet knust da kjæresten plutselig avsluttet forholdet. Foto: Skjermdump/ Instagram
KNUST: Hanna Friberg fikk hjertet knust da kjæresten plutselig avsluttet forholdet. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Hanna Friberg (27), tidligere kjent som «Hannalicious», har lenge hintet om en ny flamme, skriver Aftonbladet. Det bekreftet hun også denne uken i den svenske podkasten «Måndagsvibe».

Der forteller 27-åringen at hun nylig for første gang på syv år turte å være åpen for kjærligheten, etter å ha møtt en helt spesiell mann.

På valentinsdagen ga hun drømmemannen nøkkelen til leiligheten sin, og kort tid etter ble han introdusert for foreldrene hennes.

Kjærlighetshistorien skulle imidlertid få en brå slutt, da hennes utkårede gjorde det slutt fullstendig ut av det blå.

Gikk fra trist til sint

Dermed tok forholdet slutt da forelskelsen var på sitt høyeste. For to uker siden ble hun dumpet av kjæresten, og nøkkelen til leiligheten ble gitt tilbake. Friberg forteller at panikken hun fikk i kroppen ikke kan beskrives.

27-åringens hjertesorg skulle heller ikke bli lettere å bære da hun fant ut at mannen hun var forelsket i var utro mot henne, forteller hun.

- Jeg føler meg så tom når jeg hører det, for hvordan kan du ha gått alle disse ukene etter at det har skjedd og se meg i øynene og si at du er forelsket i meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer