Hanna Friberg:

Om brudd: - Verste jeg har vært med på

Hanna Fribergs brudd ble inspirasjon for artist Julie Bergan.

KNUST: Hanna Friberg fikk hjertet knust da kjæresten plutselig avsluttet forholdet. Foto: Skjermdump/ Instagram
KNUST: Hanna Friberg fikk hjertet knust da kjæresten plutselig avsluttet forholdet. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Hanna Friberg (27), tidligere kjent som «Hannalicious», har lenge hintet om en ny flamme, skriver Aftonbladet. Det bekreftet hun også denne uken i den svenske podkasten «Måndagsvibe».

Der forteller 27-åringen at hun nylig for første gang på syv år turte å være åpen for kjærligheten, etter å ha møtt en helt spesiell mann.

På valentinsdagen ga hun drømmemannen nøkkelen til leiligheten sin, og kort tid etter ble han introdusert for foreldrene hennes.

Kjærlighetshistorien skulle imidlertid få en brå slutt, da hennes utkårede gjorde det slutt fullstendig ut av det blå.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Gikk fra trist til sint

Dermed tok forholdet slutt da forelskelsen var på sitt høyeste. For to uker siden ble hun dumpet av kjæresten, og nøkkelen til leiligheten ble gitt tilbake. Friberg forteller at panikken hun fikk i kroppen ikke kan beskrives.

27-åringens hjertesorg skulle heller ikke bli lettere å bære da hun fant ut at mannen hun var forelsket i var utro mot henne, forteller hun.

- Jeg føler meg så tom når jeg hører det, for hvordan kan du ha gått alle disse ukene etter at det har skjedd og se meg i øynene og si at du er forelsket i meg.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Jeg føler meg så jævla ydmyket og dum når jeg hører dette. Og så går jeg raskt fra trist til sint, forteller hun.

Skrev låt om bruddet

Etter at podkastepisoden ble sluppet, har influenseren blitt overrøst med støttende meldinger. Det forteller hun i nevnte podkast.

Én av meldingene var fra Norges egne Julie Bergan (27). Artisten hadde nemlig latt seg insipirere av svenskens historie, og skrev rett og slett en låt om det. Friberg beskriver låta som «jævlig fin».

I podkasten røper Friberg at hun fortsatt har kontakt med mannen som knuste hjertet hennes.

- Vi hadde faktisk en kjempefin samtale her om dagen, og jeg synes det er veldig fint at vi kan snakke om det og hva vi føler på, i stedet for at det skal være som i starten, da jeg ble ignorert. Det er absolutt det verste jeg har vært med på.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Julie Bergan, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Vill avsløring: - Vi har sex ti ganger om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer