Britney Spears:

Om brannen:- Det var et uhell

Popstjernens avsløring vekker stor oppsikt.

FULL FYR: Popstjerna Britney Spears avslører at hun klarte å sette fyr på treningsrommet sitt for noen måneder siden. Foto: NTB Scanpix
FULL FYR: Popstjerna Britney Spears avslører at hun klarte å sette fyr på treningsrommet sitt for noen måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken skapte popstjernen Britney Spears (38) store overskrifter, da hun kom med en nokså oppsiktsvekkende avsløring. På Instagram meddelte nemlig Spears at hun ved et uhell hadde klart å sette fyr på treningsrommet sitt.

Hendelsen utspant seg for noen måneder siden, og i et videoklipp befinner «Toxic»-sangeren seg inne i nevnte treningsrom, mens hun forklarer hendelsesforløpet.

- Jeg har ikke vært her på seks måneder, fordi jeg brente ned treningsrommet mitt, uheldigvis, forteller stjernen innledningsvis.

Videre innrømmer hun at hun hadde to lys, og at den ene tingen førte til den andre, før treningsrommet rett og slett tok full fyr.

Et uhell

Til innlegget gikk Spears mer inn i detalj på hvordan alt gikk for seg.

«Det var et uhell, men ja, det brant ned. Jeg gikk forbi døra til treningsrommet og det var flammer. Boom! Takket være gud, gikk alarmen, og hipp hurra, ingen kom til skade», skriver hun, og fortsetter:

«Dessverre, har jeg bare to treningsapparater igjen og et speil. Men, det kunne vært så mye verre, jeg er takknemlig. Jeg liker uansett mye bedre å trene ute».

TAKKNEMLIG: Britney Spears er svært takknemlig for at ingen kom til skade. Foto: NTB Scanpix
TAKKNEMLIG: Britney Spears er svært takknemlig for at ingen kom til skade. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I videoen benytter Spears også anledningen til å vise hvordan hun trener ved å demonstrere flere ulike styrkeøvelser med vekter, i form av blant annet squats.

Videoen har allerede blitt sett over fem millioner ganger, og har over 22 000 kommentarer fra fansen. I kommentarfeltet er det flere spørsmål fra følgerne, og en gjenganger er hvor stor brannen egentlig var, samt hvordan den utartet.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Fansen bekymret for stjernen

Den siste tiden har flere av fansen vært bekymret for den skandaløse popstjernen som titt og ofte deler alt fra dansevideoer og selfies, til sitater på sin Instagram-profil.

Samtlige av videoene har fått fansen til å tro at Spears nok en gang er ved randen av et sammenbrudd liknende det hun hadde i 2007. Nevnte år ble Spears blant annet avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, og angrep en bil med en paraply.

Det var spesielt under en video av sangstjernen på ferie i Maui på Hawaii i februar at folk uttrykte sin bekymring. I videoen forsøkte artisten å vise følgerne sine hvor høylytte fuglene på øyen var, og var i tydelig ekstase over det.

I kommentarfeltet la flere merke til at Spears snakket med en britisk aksent i slutten av videoen. Dette hevdet flere var grunn til bekymring.

«Åh nei, den britiske aksenten er tilbake … minner om 2007», kommenterte en av følgerne under videoen.

«Det er som om jeg kan lukte 2007 komme tilbake», skrev en annen.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Slo hardt tilbake

Kommentarene fra fansen fikk Spears til å svare for seg i form av et innlegg på Instagram, hvor hun skrev følgende:

«Jeg har lest mye på nettet fra folk som kritiserer innleggene mine … sier at jeg legger ut de samme 15 bildene med den samme røde bakgrunnen og at jeg har på meg den samme hvite badedrakten. I mitt tilfelle blir jeg veldig glad i bildene mine … og jeg liker å dele dem med dere».

Videre påpekte hun at det var sårende, og oppfordret folk til å være snillere med hverandre, spesielt i en tid som denne.

«Jeg har aldri eid en hvit badedrakt før, og likte rett og slett den røde bakgrunnen. Å lese alle de slemme kommentarene sårer virkelig følelsene mine … og jeg deler dette med dere fordi dere virkelig ikke bør si alle disse slemme tingene til noen dere ikke engang kjenner. Dette kalles mobbing faktisk. Slike vanskelige tider som vi er i nå bør virkelig lære oss å være snillere mot hverandre», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Viser fram kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer