Adele Adkins:

Om boligkjøp: - Har ikke råd

Sangfuglen Adele Adkins røper hvorfor hun flyttet til Los Angeles.

BOLIG-UTSAGN: Superstjernen Adele vekker oppsikt med bolig-utsagn. Her på basketballkamp i Los Angeles for få dager siden. Foto: Allen J Schaben/ Los Angeles Times/ Shutterstock/ NTB
BOLIG-UTSAGN: Superstjernen Adele vekker oppsikt med bolig-utsagn. Her på basketballkamp i Los Angeles for få dager siden. Foto: Allen J Schaben/ Los Angeles Times/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det stormer for fullt om dagen rundt den verdenskjente sangeren Adele Adkins (33), som for første gang på seks år har gitt ut ny musikk.

Megatalentet, som har holdt et kvelertak på musikkbransjen helt siden debutalbumet «19» fra 2008, gjør altså nå comeback etter en lengre pause fra musikkstudio.

Under tiden har hun blant annet skilt seg fra eksmannen Simon Konecki (47), sønnen Angelo har rukket å bli ni år gammel og ikke minst sjokkerte hun fansen med sin totalforvandling i fjor.

Suksessen har naturligvis medført en heftig sum, og i følge Celebrity Net Worth er hun god for nesten 200 millioner dollar. Det tilsvarer svimlende 1,5 milliarder norske kroner.

Derfor var det flere som sperret opp øynene etter at sangstjernen påsto at hun ikke har råd til et luksushjem i hjembyen London.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

- Hadde kastet opp

I et intervju med Vogue røper nemlig popsensasjonen grunnen til hvorfor hun valgte å flytte til andre siden av jordkloden.

- Jeg ville ha frisk luft og et sted jeg kunne se himmelen. Da jeg fikk Angelo så fant jeg ut at om du ikke har en plan når det regner ute, så er du fucked. Og huset jeg har i Los Angeles har jeg aldri råd til i London noensinne, forteller milliardæren til nettstedet.

Da journalisten spør om det virkelig er sant at hun ikke har råd til et tilsvarende hus i London, svarer superstjernen:

- Nei, jeg så på hus. Det er liksom hundrevis av millioner av pund. Jeg har ikke så mye penger i det hele tatt. Jeg hadde kastet opp.

Eier tre hus

Påstandene gikk heller ikke ubemerket hen hos fansen, som er sjokkert over at 33-åringen har økonomiske begrensninger når det gjelder huskjøp.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Vis mer

«Adele med haugevis av penger har ikke råd til et hus i London. Vi er alle kjørt», skriver en oppgitt Twitter-bruker.

«Hun eier tre hjem i LA - verdt tilsammen 250 millioner norske kroner - men hun har ikke råd til en eiendom i London?», spør en annen.

Adkins' eiendom i Los Angeles består nemlig av tre hus som ligger ved siden av hverandre. Sammenlagt strekker eiendommen seg over 1600 kvadratmeter.

Sannheten bak forvandlingen

Vogue-intervjuet er det første 33-åringen har gjort på fem år, og her kan også Adkins røpe hva som sto bak sjokk-forvandlingen i 2020.

Her røper hun blant annet at hun trener to til tre ganger om dagen.

- Det var på grunn av angsten min. Å trene fikk meg til å føle meg bedre. Det handlet aldri om å gå ned i vekt, det var alltid om å bli sterk og å gi meg selv så mye tid som mulig hver dag uten telefonen. Jeg ble ganske avhengig av den. Jeg trente to eller tre ganger om dagen. Jeg trener vekter om morgenen, går tur eller bokser på ettermiddagen og så gjør jeg kardio på kvelden. Jeg var mer eller mindre arbeidsløs mens jeg gjorde det, forteller hun.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Hun legger heller ikke skjul på at det har vært mange spekulasjoner bak metoden for de oppsiktsvekkende resultatene, men slår hardt ned på det som tidligere har blitt sagt.

Artisten mener nemlig at enkelte personer som har hevdet at de har trent henne, er personer hun aldri har møtt. Hun slår også hardnakket ned på ryktene om at hun har gått på diett.

LES OGSÅ: - All kos er borte fra nå av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer