Kylie Minogue og Kylie Jenner:

Om bitter strid: - Jeg var nødt

Letter på sløret om fem år gammel feide.

SAMME NAVN: Navnesøstrene og superstjernene Kylie Jenner og Kylie Minogue havnet i retten i 2017. Foto: Maria Alejandra CARDONA/AFP/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
SAMME NAVN: Navnesøstrene og superstjernene Kylie Jenner og Kylie Minogue havnet i retten i 2017. Foto: Maria Alejandra CARDONA/AFP/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Kylie Minogue (54) åpner nå opp om en bitter strid mot realitystjernen Kylie Jenner (24).

For fem år siden gikk nemlig Minogue hardt til verks ved å stoppe Jenner fra å registrere fornavnet, som de to deler, som varemerke.

Hadde Jenner fått registrert «Kylie» som varemerke, hadde hun fått eneretten til å bruke det i kommersiell sammenheng, det skriver danske Ekstra Bladet.

Slik ble det altså ikke. Kylie Jenner endte opp med å kalle sin makeup-serie for «Kylie Cosmetics».

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Forretninger»

54-åringen har nå åpnet opp om striden i en ny episode av «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

- Det handlet åpenbart bare om forretninger, fortalte artisten, ifølge Page Six og fortsatte:

- Da jeg ble kalt Kylie ... jeg tror jeg har møtt en person som er eldre enn meg som heter Kylie, så det er ganske uvanlig.

- Jeg har brukt et helt liv på å beskytte merkevaren min og bygge merkevaren min, så det var bare noe jeg var nødt til å gjøre. Vi kom til enighet, delte hun videre.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

I intervjuet med Andy Cohen skal Minogue også ha blitt spurt av programlederen om hun på tidspunktet ringte Kylie Jenners mamma og manager, Kris Jenner (66). Det gjorde hun ikke.

Det virker riktig nok som om det ikke er noe ondt blod mellom de to stjernene. Sangfuglen skal nemlig ha lagt til at hun hadde elsket å møte den berømte reality-familien.

LES OGSÅ: Tone Damli hyller samboeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer