Kylie Minogue og Kylie Jenner:

Om bitter strid: - Jeg var nødt

Letter på sløret om fem år gammel feide.

SAMME NAVN: Navnesøstrene og superstjernene Kylie Jenner og Kylie Minogue havnet i retten i 2017. Foto: Maria Alejandra CARDONA/AFP/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
SAMME NAVN: Navnesøstrene og superstjernene Kylie Jenner og Kylie Minogue havnet i retten i 2017. Foto: Maria Alejandra CARDONA/AFP/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Kylie Minogue (54) åpner nå opp om en bitter strid mot realitystjernen Kylie Jenner (24).

For fem år siden gikk nemlig Minogue hardt til verks ved å stoppe Jenner fra å registrere fornavnet, som de to deler, som varemerke.

Hadde Jenner fått registrert «Kylie» som varemerke, hadde hun fått eneretten til å bruke det i kommersiell sammenheng, det skriver danske Ekstra Bladet.

Slik ble det altså ikke. Kylie Jenner endte opp med å kalle sin makeup-serie for «Kylie Cosmetics».

«Forretninger»

54-åringen har nå åpnet opp om striden i en ny episode av «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

- Det handlet åpenbart bare om forretninger, fortalte artisten, ifølge Page Six og fortsatte:

- Da jeg ble kalt Kylie ... jeg tror jeg har møtt en person som er eldre enn meg som heter Kylie, så det er ganske uvanlig.

- Jeg har brukt et helt liv på å beskytte merkevaren min og bygge merkevaren min, så det var bare noe jeg var nødt til å gjøre. Vi kom til enighet, delte hun videre.

I intervjuet med Andy Cohen skal Minogue også ha blitt spurt av programlederen om hun på tidspunktet ringte Kylie Jenners mamma og manager, Kris Jenner (66). Det gjorde hun ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer