Alejandro Fuentes:

Om båtulykken: - En lærdom

Alejandro Fuentes snakker ut om den dramatiske båtulykken fra 2007.

SAMBA: I kveld skal Alejandro Fuentes danse samba om båtulykka fra 2007. Foto: Christoffer Andersen / TV 2
SAMBA: I kveld skal Alejandro Fuentes danse samba om båtulykka fra 2007. Foto: Christoffer Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens dansekonkurranse er i gang for fullt, og i kveld må nok en deltaker ta av seg danseskoene og reise hjem fra «Skal vi danse».

Forrige lørdag gikk det sjokkbølger gjennom salen, da Joakim Kleven (28) og dansepartneren Benjamin Jayakoddy (27) måtte takke for seg, til publikums og dommernes store overraskelse. Duoen ble historisk da de entret dansegulvet for fire uker siden, og fikk i tillegg med seg en tier allerede i første dans.

Før noen ryker ut i kveld, skal det danses til temaet «øyeblikket som endret alt». En av kjendisene skrur klokken 14 år tilbake, til en hendelse flere av oss husker.

UTE AV DANSEN: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy må legge danseskoene på hyllen for denne gang etter sin sjokkexit fra «Skal vi danse» Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Danser om båtulykken

I 2007 var Alejandro Fuentes (33) blitt en svært kjent fjes etter sin deltakelse i Idol to år tidligere.

Det ble derfor stor oppstandelse og mediedeknig da han krasjet med sin flunkende nye cabincruiser inn i to båter ved fiskebrygga i Kristiansand sentrum. Fuentes var da 19 år.

Dagbladet tar en prat med artisten før han skal svinge seg på parketten lørdag.

- Jeg gleder meg, jeg tror det blir spennede, sier Fuentes om kvelden, og legger til at han skal danse samba.

Båtulykken endte med at to personer ble sendt til sykehus. Fuentes selv kom fra hendelsen uskadd.

BETALTE OVER 2 MILL: I «Typisk deg med Petter Schjerven» forteller Alejandro Fuentes om den dramatiske båtulykka i Kristiansand i 2007. Video: TVNorge Vis mer

- Heldigvis gikk det bra, mimrer han, og legger til:

- Hadde noen blitt skadet, eller til og med verre, så hadde det vært en helt annen historie. Men det viktigste var at det gikk fint.

33-åringen forteller at han ikke tenker så mye på ulykken nå lenger, men at det likevel har vært et stort vendepunkt i livet.

- Man lærer av sine feil som ung. Man skal gjøre feil i livet, og det er ingen som kommer gjennom det plettfritt. Det var en lærdom.

Han legger til at han også fikk kjenne på ulempene ved å være en kjent profil.

- Men så var det det livet jeg hadde valgt. Det var jævlig kjipt når det skjedde, men nå er det mer som en gøy historie.

MGP-KLAR: Alejandro Fuentes (30) er tilbake i rampelyset, denne gangen med MGP. Men selv sier han at han var nødt til å bruke de siste årene på å finne seg selv. Foto: Ørjan Ryland/NTB Scanpix / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Pissredd

Nytt for kveldens «Skal vi danse»-sending er imidlertid at det er klart for sesongens første danseduell.

- Det blir et nytt faremoment, fastslår Fuentes.

De siste lørdagene har han fått tilbakemelding på at dommerne ønsker seg mer kraft og råskap. Selv tror han årsaken til at han ikke har vært mer «fri» på parketten er fordi det er så ekstremt mye å tenke på.

- Det er veldig mange regler, men nå synes jeg det har begynt å bli enklere. Denne uka har det gått veldig maye fortere å lære seg trinnene, for eksempel.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg føler at når man har det grunnleggende på plass så kan man slippe seg mer løs, og da koser man seg enda mer på dansegulvet. Det er veldig mye snakk om at flere av de andre har «knekt koden», men nå føler jeg at jeg også har gjort det, utbryter han entusiastisk.

Nå gleder 33-åringen seg nå til å høre hva dommerne synes om sambaen hans i kveld. Selv om han føler seg klar og synes det dansen ser bedre ut, legger han ikke skjul på at det er mye nerver.

- Jeg gleder meg veldig, men jeg er pissredd, ler han.

LES OGSÅ: - Det er så absurd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer