Einar Tørnquist:

Om angsten: - Trodde jeg hadde magesår

Forteller om en utfordrende tid i podkasten til Morten Ramm.

GJESTET PODCAST: Einar Tørnquist gjestet nylig podcasten til Morten Ramm, hvor han åpnet seg om angst. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
GJESTET PODCAST: Einar Tørnquist gjestet nylig podcasten til Morten Ramm, hvor han åpnet seg om angst. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Komiker Einar Tørnquist (37) har det siste året hatt stor suksess med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», og er for tiden høyst aktuell med serien med samme navn, som sendes på TVNorge og Dplay.

Nylig gjestet Tørnquist komikerkollega Morten Ramm (41) sin podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», hvor temaet for episoden var noe mørkere enn hva lytterne er vant med i Tørnquists egen podkast.

Mistenkte magesår

Etter å ha snakket om mer eller mindre overfladiske tema i om lag 19 minutter, fører Ramm komikerkollegaen over i spalten som kalles «Må på behandling». Her åpner 37-åringen opp om en stressende periode for et par år tilbake.

- Jeg har vært hos psykolog for å få behandlig for angst, i 2016, forteller Tørnquist etter spørsmål fra Ramm om han har vært, må eller er under behandling for noe.

Videre husker han tilbake til da han og Ramm var på en innspilling i Alta, hvor Tørnquist visstnok ikke kunne drikke alkohol etter at han selv hadde mistenkt at han hadde magesår.

- Det viste seg å være angst, da, alle de greiene der, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer