Emma Thompson:

Om affæren: - Var halvt i live

Åpner seg om eksmannens affære.

UTROSKAP: Skuespiller Emma Thompson snakker ut om da eksmannen Kenneth Branagh gikk bak ryggen hennes. Her er de avbildet i 1994. Foto: Shutterstock Editorial / Bei / REX / NTB
UTROSKAP: Skuespiller Emma Thompson snakker ut om da eksmannen Kenneth Branagh gikk bak ryggen hennes. Her er de avbildet i 1994. Foto: Shutterstock Editorial / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den folkekjære skuespilleren Emma Thompson (63) er kjent fra filmer som «Fornuft og følelser», «Love Actually» og «Harry Potter». Thompson og skuespillerkollegaen Greg Wise (56) giftet seg i 2003, etter å ha vært kjærester og samboere i åtte år.

Thompson har derimot vært gift tidligere. Fra 1989 til 1995 var hun gift med skuespiller Kenneth Branagh (61).

Det Thompson ikke visste var at Branagh hadde en affære med «Harry Potter»-stjerne Helena Bonham Carter (56).

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

En affære

I et intervju med The New Yorker forteller Thompson at hun var «helt, fullstendig blind» for at hennes daværende ektemann hadde forhold til andre kvinner på filmsett.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Independent.

Branagh spilte mot Carter i filmen «Mary Shelleys Frankenstein» i 1994.

- Det jeg lærte var hvor lett det er å bli blendet av sitt eget ønske om å lure seg selv, innrømmer Thompson overfor The New Yorker, og beskriver sin mentale helse på det tidspunktet som «knuste tallerkener».

- Jeg var halvt i live. Enhver følelse av å være en elskbar eller verdig person hadde forsvunnet fullstendig, fortsetter hun.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Lykkelig gift

63-åringen forteller videre at det var «Fornuft og følelser»-kollega Wise som «plukket opp bitene hennes og satte dem sammen igjen».

I dag har Thompson og Wise har vært sammen i 27 år. Ekteparet har to barn sammen, Gaia (22) og Tindyebwa Wise (34).

Adoptivsønnen Tindyebwa kom under ekteparets vinger da han var tenåring, etter å ha blitt foreldreløs i borgerkrigsherjede Rwanda.

LES OGSÅ: Dette sier han om ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer