Charlie Hunnam:

Om å gifte seg etter 14 år: - Likegyldig

- Jeg har ingen romantiske følelser rundt dette.

<strong>«PLANLEGGER» BRYLLUP:</strong> Charlie Hunnam planlegger å gifte seg med Morgana McNelis i fremtiden, men synes ikke selv det er veldig viktig. Bildet av paret er tatt under «Sons of Anarchy»-premieren i Los Angeles i 2008. Foto: NTB Scanpix
«PLANLEGGER» BRYLLUP: Charlie Hunnam planlegger å gifte seg med Morgana McNelis i fremtiden, men synes ikke selv det er veldig viktig. Bildet av paret er tatt under «Sons of Anarchy»-premieren i Los Angeles i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Charlie Hunnam (39) fikk sitt store gjennombrudd som den barske kjekkasen Jackson «Jax» Teller i den populære TV-serien «Son's of Anarchy», som gikk på skjermen fra 2008 til 2014.

Det ble også store medieoppslag da han i 2015 valgte å takke nei til hovedrollen som Christian Grey i filmatiseringen av den erotiske trilogien «Fifty Shades of Grey».

Den britiske skuespilleren har sjarmert seg inn i hjertene til jenter verden rundt, men privat har han vært kjæreste med smykkedesigneren Morgana McNelis (36) i over 14 år.

Til tross for at Hunnam har til gode å fri til sin kjære etter alle disse årene, så røper han nå at et bryllup ligger i kortene. Selv har han derimot ikke noe hast med å gå opp kirkegulvet.

- Jeg er likegyldig på en måte. Hun føler det ikke slik, og er veldig ivrig på å gifte seg. Så jeg kommer til å gjøre det fordi det er viktig for henne, men jeg har ingen romantiske følelser rundt dette, forteller han Andy Cohen på SiriusXM, ifølge E!News.

<strong>SOLID FORHOLD:</strong> Her er duoen på ferie i Mexico høsten 2018. Foto: NTB Scanpix
SOLID FORHOLD: Her er duoen på ferie i Mexico høsten 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gift som tenåring

En forklaring på hvorfor Hunnam kanskje ikke virker så begeistret over å gifte seg, kan være fordi han allerede har et «mislykket» ekteskap bak seg.

Fra 1999 til 2002 var han nemlig gift med skuespillerkollega Katharine Towne (41). Hunnam, som den gang bare var 18 år, har tidligere beskrevet denne perioden som fryktelig.

- Tre forferdelige år. Tre forferdelige, smertefulle og dyre år. Men jeg fikk kattene til slutt, så det var en liten seier, avslørte han til nyhetsbyrået AP i 2017.

Det var etter en audition til ungdomsserien «Dawson's Creek» at Hunnam og Towne hadde blitt hodestups forelsket i hverandre. På besøk i Las Vegas før han skulle hjem igjen til Storbritannia, fikk de to en sprø idé.

- I de 18 år gamle hodene våre tenkte vi «Hva om vi aldri ser hverandre igjen? La oss gifte oss! Da må vi se hverandre igjen, selv om det bare er for å bli skilt». Klokka to om natta endte vi opp med å gifte oss, forklarte han.

«Har sluppet billig unna»

Selv om Hunnam og McNelis har ulike syn på ekteskapet, så har 39-åringen tidligere uttalt at han ser for seg en fremtid med barn og familieliv.

- Jeg har en utrolig forståelsesfull kjæreste som krever mer og mer jo eldre vi blir når det kommer til at jeg må finne en måte å balansere tingene på, forklarte han, ifølge Contact Music, og utdypet:

- Så langt har jeg sluppet ganske billig unna med å ha mulighet til bare å forsvinne i perioder og å være fullstendig egoistisk og fokusert på det jeg driver med. Men hvis vi skal begynne å snakke om barn og ekteskap, så må jeg finne en måte å balansere dette litt mer effektivt.

Hunnam er også kjent fra filmer som «Triple Frontier» og «The Lost City of Z», og da han spilte inn sistnevnte i Kambodsja i 2015, snakket han ikke med Morgana på hele fem måneder.

- Mailsystemet der virker rett og slett ikke spesielt bra. Det var fullstendig upålitelig. Jeg mottok et brev fra henne, og jeg forsto utifra tonen i brevet at hun ikke hadde mottatt de to brevene jeg hadde sendt til henne, fortalte han til Entertainment Weekly i 2016, ifølge Daily Mail.

- Kjæresten min er smykkedesigner, så jeg hadde muligheten til å komme hjem med en passende stor gave til henne. Det gjorde ikke opp for problemene jeg hadde satt meg selv i, men det fikk meg i alle fall halvveis dit, delte han videre.

Vis mer

LES OGSÅ: Vanessa Hudgens: - Brudd etter ni år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer