Charlie Hunnam:

Om å gifte seg etter 14 år: - Likegyldig

- Jeg har ingen romantiske følelser rundt dette.

«PLANLEGGER» BRYLLUP: Charlie Hunnam planlegger å gifte seg med Morgana McNelis i fremtiden, men synes ikke selv det er veldig viktig. Bildet av paret er tatt under «Sons of Anarchy»-premieren i Los Angeles i 2008. Foto: NTB Scanpix
«PLANLEGGER» BRYLLUP: Charlie Hunnam planlegger å gifte seg med Morgana McNelis i fremtiden, men synes ikke selv det er veldig viktig. Bildet av paret er tatt under «Sons of Anarchy»-premieren i Los Angeles i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Charlie Hunnam (39) fikk sitt store gjennombrudd som den barske kjekkasen Jackson «Jax» Teller i den populære TV-serien «Son's of Anarchy», som gikk på skjermen fra 2008 til 2014.

Det ble også store medieoppslag da han i 2015 valgte å takke nei til hovedrollen som Christian Grey i filmatiseringen av den erotiske trilogien «Fifty Shades of Grey».

Den britiske skuespilleren har sjarmert seg inn i hjertene til jenter verden rundt, men privat har han vært kjæreste med smykkedesigneren Morgana McNelis (36) i over 14 år.

Til tross for at Hunnam har til gode å fri til sin kjære etter alle disse årene, så røper han nå at et bryllup ligger i kortene. Selv har han derimot ikke noe hast med å gå opp kirkegulvet.

- Jeg er likegyldig på en måte. Hun føler det ikke slik, og er veldig ivrig på å gifte seg. Så jeg kommer til å gjøre det fordi det er viktig for henne, men jeg har ingen romantiske følelser rundt dette, forteller han Andy Cohen på SiriusXM, ifølge E!News.

Gift som tenåring

En forklaring på hvorfor Hunnam kanskje ikke virker så begeistret over å gifte seg, kan være fordi han allerede har et «mislykket» ekteskap bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer