Adam Schjølberg og Jon Almaas:

Om «71»-makkeren: - På forskjellige planeter

Duoen letter på sløret om tiden på tur sammen.

TV-MAKKERE: Adam Schjølberg og Jon Almaas konkurrerer sammen i «71 grader nord - team». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-MAKKERE: Adam Schjølberg og Jon Almaas konkurrerer sammen i «71 grader nord - team». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar begynte «71 grader nord - team», som er det nyeste konseptet innenfor «71 grader nord»-universet, å rulle over skjermen. Der kjemper kjendiser parvis mot hverandre i tøffe naturterreng og gjennom vanskelige utfordringer.

Blant stjerneparene følger vi programleder Jon Almaas (54) og komiker Adam Schjølberg (39) gjennom konkurransen. Begge har deltatt i kjendisversjonen av «71 grader nord».

Se og Hør møtte duoen på programmets premierefest i februar, og Schjølberg beskrev turen med makkeren som «overraskende».

- Jeg hadde litt fordommer mot Jon, det skal jeg ærlig innrømme, så jeg var litt «ja, vi får se». Samtidig var jeg veldig spent på å bli kjent med Jon, for jeg ville tippe at han hadde flere lag enn det jeg trodde. Og det hadde han, så det var jo den positive overraskelsen, forteller komikeren.

- På forskjellige planeter

Schjølberg innrømmer at han har litt problemer med menn som «pusher på å være macho».

- Jon har ganske mye macho i seg, så jeg ventet hele tiden på at han skulle ha noe mer. Og det kom frem, og det er jeg veldig glad for, så det har vært en sabla fin tur, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer