Kaveh Rashidi:

Om «71 grader nord»: -Føler jeg lurer ham

Én ting blir spesielt vanskelig for legen under realitydeltakelsen.

KJENDISLEGE: Kaveh Rashidi deltar i «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJENDISLEGE: Kaveh Rashidi deltar i «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Nylig ble gjengen som skal kjempe seg fra sør til nord i tøffe terreng under årets «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis» avslørt.

Blant stjernene finner vi kjendislege og kommende tobarnsfar Kaveh Rashidi (33). Det er nettopp å være borte fra familien han mistenker kan bli hans akilleshæl på tur.

- Det blir ille. Det er det jeg gruer meg mest til, uten tvil, for det er ikke noe jeg har lyst til i det hele tatt. Jeg har en toåring, og jeg føler jeg lurer ham. «Nå skal du i barnehagen i dag, pappa kommer ikke hjem igjen», sier han spøkefullt, og legger til:

- Han er for liten til å skjønne konseptet tid, så han skjønner ikke når jeg kommer hjem igjen heller. Så jeg bare føler at jeg forlater ham.

AVSLØRER: Victoria Tolaas, kjent fra «Norges tøffeste» og «71 grader nord team», forteller nå at hun kunne dukket opp i populært program. Video: Rød Løper, Celina Morken / TV 2 / NRK. Reporter: Henriette Eilertsen / Thea Hope Vis mer

- Tror alle blir forbanna

Rashidis sønn ble født under pandemien. Med hjemmekontor og coronastengt barnehage er dermed den lille familien vant til å være sammen døgnet rundt.

- Det å fjerne seg fra gjengen hjemme, det blir rart, innrømmer han.

Det er trolig en ekstra grunn til at Rashidi gruer seg til å være borte fra familien. Samtidig som han gjennomgår tøffe prøvelser i norsk natur, venter hans gravide samboer hjemme.

- Hun har ikke termin mens jeg er på «71», men hun har et levedyktig barn i magen. Så hvis vi har uflaks kan hun føde. Men da får hun bare ta en taxi eller et helikopter opp til Nordkapp, så føder hun der. Jeg kan ikke avbryte vinnersjansene mine, fleiper han.

KLARE: 10 nye kjendiser er klare for en ny sesong av «71 grader nord kjendis». Reporter/klipp: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch/ Rød løper Vis mer

Men til tross for en liten baby i magen, ønsker samboeren å se Rashidi gå helt til topps i programmet- bokstavelig talt.

- Hun er kjempestøttende og motiverende. Hun sier sånn: «Du får ikke komme hjem hvis du ikke har kommet deg til Nordkapp». Nå har jeg jo sagt ja til dette, så da må jeg få maks ut av opplevelsen. Det er ikke noe vits å begynne å sippe etter syv dager og tenke at «nå skal jeg hjem igjen», forklarer han.

- Da tror jeg alle blir forbanna, meg selv inkludert. Så jeg er borte frem til produksjonen er oppe på Nordkapp.

LES OGSÅ: Røper nye planer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer