Kaveh Rashidi:

Om «71 grader nord»: -Føler jeg lurer ham

Én ting blir spesielt vanskelig for legen under realitydeltakelsen.

KJENDISLEGE: Kaveh Rashidi deltar i «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJENDISLEGE: Kaveh Rashidi deltar i «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Nylig ble gjengen som skal kjempe seg fra sør til nord i tøffe terreng under årets «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis» avslørt.

Blant stjernene finner vi kjendislege og kommende tobarnsfar Kaveh Rashidi (33). Det er nettopp å være borte fra familien han mistenker kan bli hans akilleshæl på tur.

- Det blir ille. Det er det jeg gruer meg mest til, uten tvil, for det er ikke noe jeg har lyst til i det hele tatt. Jeg har en toåring, og jeg føler jeg lurer ham. «Nå skal du i barnehagen i dag, pappa kommer ikke hjem igjen», sier han spøkefullt, og legger til:

- Han er for liten til å skjønne konseptet tid, så han skjønner ikke når jeg kommer hjem igjen heller. Så jeg bare føler at jeg forlater ham.

- Tror alle blir forbanna

Rashidis sønn ble født under pandemien. Med hjemmekontor og coronastengt barnehage er dermed den lille familien vant til å være sammen døgnet rundt.

- Det å fjerne seg fra gjengen hjemme, det blir rart, innrømmer han.

Det er trolig en ekstra grunn til at Rashidi gruer seg til å være borte fra familien. Samtidig som han gjennomgår tøffe prøvelser i norsk natur, venter hans gravide samboer hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer