SIRKUS: En tydelig preget Lindsay Lohan ankom retten i Beverly Hills tirsdag kveld til et enormt mediesirkus. Like etter ble hun fengslet. Foto: All Over Press
SIRKUS: En tydelig preget Lindsay Lohan ankom retten i Beverly Hills tirsdag kveld til et enormt mediesirkus. Like etter ble hun fengslet. Foto: All Over Press Vis mer

- Om 11 dager kan hun være ute

Lindsay Lohan kan slippe 78 dager av fengselsstraffen. I mellomtiden blir hun kalt «en fisk».

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag kveld overga Lindsay Lohan (24) seg til retten i Beverly Hills, og tilbringer nå sin første natt i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California.

«Mean Girls»-stjernen er dømt til 90 dagers fengsel etter å ha brutt prøvetiden fra en promillekjøringsdom i 2007.

Rettens dommer Marsha Revel understreket tirsdag at Lindsay Lohan ikke kom til å slippe unna med verken husarrest eller en tidlig løslatelse, men det står i sterk kontrast til det Sheriff-kontoret i Los Angeles uttalte i etterkant av rettshøringen.

- Hun skal etter planen bli sluppet fri enten 1. eller 2. august hvis hun oppfører seg bra, sier en talsperson for Sheriffkontoret i Los Angeles til People.

Det betyr at Lohan, som gikk i fengsel tirsdag, kan slippe unna med 12 av 90 dager bak murene.

Los Angeles har en policy om å slippe fri ikke-voldelige og ufarlige fanger tidlig på grunn av fengselskøene.

Lohan er nå en «fisk», som fangene i kvinnefengselet blir kalt. Men det spørs om skuespillerinnen har det som fisken i vannet.

Betegnelsen kommer nemlig av den lave statusen de får i fengselet, og alle fangene får sitt «fiskesett» som er en liten bag med en liten tube tannkrem, en hvit tannbørste, tre pakker med deodorant, tre pakker med sjampo og et såpestykke.

Kvaliteten skal heller ikke stå i stil med den Lohan er vant med fra sitt eget liv. Lohan sitter nå i en celle på rundt ni kvadratmeter, rett ved siden av realitykjendisen Alexis Neiers (19), som nylig ble tatt for å ha brutt seg inn i huset til Orlando Bloom. Cellen Niers sitter i var for øvrig cellen Paris Hilton ble innlosjert i da hun tilbrakte sine dager i fengsel for noen år siden.

Lohan er plassert i en spesialavdeling av fengselet der høyprofilerte fanger som kjendiser, politibetjenter og offentlige personer blir holdt for at de ikke skal bli angrepet av andre fanger.

Lohan må tilbringe 22 timer hver dag alene i cellen, der hun også vil spise sine måltider.

Det er heller ikke lov å røyke, bruke internett eller mobiltelefon i fengselet. Da hun sjekket inn i fengselet ble hun fratatt alt fra klokker og smykker til hair extension, hvis hun hadde det.

- Hun er like redd som andre ville vært. Men hun er bestemt og skal klare dette. Hun ber om deres bønner og støtte, sa Lohans gjeninnsatte advokat Shawn Chapman Holley etter tirsdagens høring.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Linday Lohan startet soningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer