Olsen-tvillingene dro på vift med vesker til en halv million

Ashley og Mary-Kate Olsen kan umulig ha vært redde for veskenappere ute i New York.

EN ÅRSLØNN PÅ ARMEN: The Row-veskene i sort alligatorskinn som tvillingene Mary-Kate (t.v) og Ashley Olsen har båret rundt på i New York de siste dagene, har en prislapp på rundt 300 000 kroner hver.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
EN ÅRSLØNN PÅ ARMEN: The Row-veskene i sort alligatorskinn som tvillingene Mary-Kate (t.v) og Ashley Olsen har båret rundt på i New York de siste dagene, har en prislapp på rundt 300 000 kroner hver. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha sjarmert seerne som lille Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», har Ashley (29) og Mary-Kate Olsen (29) gått videre til å bli suksessrike designere.

De siste årene har tvillingene etablert sitt eget luksusmerke, The Row, som ble startet i 2006.

Og i likhet med den britiske stjernedesigneren Victoria Beckham (42), går ikke duoen av veien for å iføre seg plagg fra sine egne kolleksjoner.

Søndag var de suksessrike tvillingene ute på vift i New York, med hver sin kostbare The Row-veske i alligatorskinn på armen. Etter alt å dømme var ikke stjernene redde for å bli veskenappet, skal man tro UsWeekly.

Olsen-tvillingenes sorte håndvesker hadde nemlig en samlet prislapp på nesten 600 000 kroner, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

YNDET TILBEHØR: Mary-Kate og Ashley Olsen blir gjerne avbildet med sine svært ettertraktede og eksklusive The Row-vesker på armen - som her i New York søndag. Til høyre er Mary-Kate avbildet med gallerisjefen Adriana Friedman på DeLorenzo Gallery i New York dagen etter, med 350 000 kroners-vesken sin i hånden.  Foto: Splash News/ Rex/ NTB Scanpix
YNDET TILBEHØR: Mary-Kate og Ashley Olsen blir gjerne avbildet med sine svært ettertraktede og eksklusive The Row-vesker på armen - som her i New York søndag. Til høyre er Mary-Kate avbildet med gallerisjefen Adriana Friedman på DeLorenzo Gallery i New York dagen etter, med 350 000 kroners-vesken sin i hånden. Foto: Splash News/ Rex/ NTB Scanpix Vis mer

En drøy årslønn i håndvesker

Mary-Kate, som er gift med Olivier Sarkozy (46), var utstyrt med en sort veske i modellen «Two for One 12 Shoulder Bag & Pouch», mens Ashley Olsen trolig bar på en «Alligator Day Luxe Tote» i sort alligatorskinn.

Ifølge UsWeekly er begge veskemodellene utsolgt, men man kan fortsatt kjøpe en sennepsfarget versjon av Mary-Kates veske for 350 000 kroner hos Barneys. Ashleys veske har en prislapp på 250 000 kroner, ifølge Daily Mail.

Et par dager senere luftet Ashley Olsen en svindyr alligatorskinnveske i modellen «Classic 5 Tote» sammen med søsteren, som igjen bar på «Two for One»-vesken sin.

På CFDA Fashion Awards i 2015 var Olsen-tvillingene blant vinnerne, men Victoria Beckham stjal glansen fra dem på den røde løperen:

Ashley og Mary-Kate Olsen er blitt store navn i moteindustrien, og ifølge The Guardian trykker motefiffen The Row til sitt bryst.

Den vellykkede designerduoen kan selvsagt nyte godt av luksusveskene sine, men for hvermansen i USA er saken en ganske annen: I 2014 var inntekten til en typisk amerikansk familie på 450 000 kroner - i løpet av et helt år, ifølge CNN.

Hva synes du om å bruke 350 000 kroner på en designerveske? Gi din mening nederst i saken!

Saken fortsetter under bildet.

GODT GREP OM VERDIENE: Mary-Kate og Ashley Olsen forlater restauranten NoBu Next Door i Tribeca i New York sammen med Olivier Sarkozy - og de svindyre håndveskene sine.  Foto: Splash News
GODT GREP OM VERDIENE: Mary-Kate og Ashley Olsen forlater restauranten NoBu Next Door i Tribeca i New York sammen med Olivier Sarkozy - og de svindyre håndveskene sine. Foto: Splash News Vis mer

Luksusvarer som varmt hvetebrød

Olsen-tvillingene lanserte sin første kolleksjon med luksusvesker for fem år siden, og etterspørselen har tydeligvis holdt seg på et høyt nivå.

I 2011 ble en ryggsekk i alligatorskinn - med en prislapp på 325 000 kroner i dagens valuta - motepressens store snakkis. På tross av den skyhøye prisen ble The Row-sekken utsolgt på knappe tre måneder, ifølge Huffington Post.

I 2012 samarbeidet The Row med kunstneren Damien Hirst (50), som i fjor hadde en stor soloutstilling på Astrup Fearnley i Oslo. Resultatet var en kolleksjon bestående av 12 unike vesker, som ble solgt cirka 460 000 kroner stykket. En del av de enorme salgssummene gikk til UNICEF, ifølge UsWeekly.

Om man ikke har mulighet - eller lyst - til å punge ut opp mot en årslønn for en veske i alligatorskinn, har The Row vesker i rimeligere materialer også. Hos Barneys og Net-a-Porter kan man kjøpe vesker i vanlig skinn, lerretsstoff og sateng for mellom 7400 og 52 000 kroner.

MEKTIG MOTEDUO: Mary-Kate (t.v) og Ashley Olsen er selvskrevne gjester på mange celebre motefester. Her poserer de sammen på Met-gallaen i New York i starten av mai.  Foto: Afp
MEKTIG MOTEDUO: Mary-Kate (t.v) og Ashley Olsen er selvskrevne gjester på mange celebre motefester. Her poserer de sammen på Met-gallaen i New York i starten av mai. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak sin nye kropp

Hva synes du om å bruke 350 000 kroner på en designerveske? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer