Olsen-tvillingene ante ingenting om comebacket

Mary-Kate og Ashley Olsen ble tatt på senga av nyheten om et nytt «Under samme tak».

HADDE IKKE FÅTT BESKJED: Mary-Kate og Ashley Olsen, som smeltet alle hjerter som sjarmerende Michelle Tanner i «Under samme tak», visste ikke at serien får en oppfølger da nyheten ble sluppet mandag kveld. Tvillingene vet ennå ikke om de skal gjøre en gjesteopptreden i serien. Her er de avbildet sammen i New York i mars.  Foto: SipaUSA
HADDE IKKE FÅTT BESKJED: Mary-Kate og Ashley Olsen, som smeltet alle hjerter som sjarmerende Michelle Tanner i «Under samme tak», visste ikke at serien får en oppfølger da nyheten ble sluppet mandag kveld. Tvillingene vet ennå ikke om de skal gjøre en gjesteopptreden i serien. Her er de avbildet sammen i New York i mars. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da John Stamos (51) gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live» denne uken, gav han «Under samme tak»-fansen en gledelig overraskelse.

Skuespilleren annonserte at komiserien, som var i produksjon fra 1987 til 1995, får en spin-off-serie på Netflix, ifølge Variety. Men fansen var ikke de eneste som fikk seg en overraskelse mandag kveld.

De berømte tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (28), som delte på rollen som sjarmtrollet Michelle Tanner i serien, hadde ikke fått beskjed om at serien skal gjenopplives. Det innrømmet de i et intervju tirsdag kveld, ifølge WWD.

- Vi fikk vite det først i dag. Jeg antar at vi skal snakke med serieskaperne og se hva som skjer, sier Mary-Kate.

Saken fortsetter under bildet.

TV-FAMILIE (f.v): Dave Coulier, Ashley/ Mary-Kate Olsen, Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure og Jodie Sweetin (foran) i «Under samme tak».  Foto: NTB Scanpix
TV-FAMILIE (f.v): Dave Coulier, Ashley/ Mary-Kate Olsen, Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure og Jodie Sweetin (foran) i «Under samme tak». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk seg et sjokk

Søskenparet har fortsatt kontakt med flere av «Under samme tak»-kollegene, men en TV-gjenforening har visst ikke vært et samtaletema.

- Jeg møtte på Bob (Saget, som spilte far Danny Tanner, journ.anm) her om dagen, og vi snakket ikke om det engang, legger Ashley til.

- Jeg er sjokkert over at jeg ikke har hørt noe fra John (Stamos, som spilte onkel Jesse, journ.anm), innrømmer Mary-Kate videre i WWDs intervju.

Selv om 28-åringene, som har konsentrert seg om mote de siste årene, kanskje føler seg tatt på senga for øyeblikket - så utelukker de ikke at de dukker opp i Netflix-serien.

- Jeg kommer til å ringe Bob Saget og få hans syn på saken, avslører Ashley Olsen.

Saken fortsetter under bildet.

SLAPP KATTA UT AV SEKKEN: Det var da John Stamos besøkte «Jimmy Kimmel Live!» mandag kveld, at han avslørte at «Under samme tak» gjenopplives i en ny serie.  Foto: wenn.com
SLAPP KATTA UT AV SEKKEN: Det var da John Stamos besøkte «Jimmy Kimmel Live!» mandag kveld, at han avslørte at «Under samme tak» gjenopplives i en ny serie. Foto: wenn.com Vis mer

STØRST ROLLE: Candace Cameron Bure, som spilte DJ Tanner i «Under samme tak», skal spille hovedrollen i «Fuller House». Her er hun fotografert i New York forrige uke.  Foto: Splash News
STØRST ROLLE: Candace Cameron Bure, som spilte DJ Tanner i «Under samme tak», skal spille hovedrollen i «Fuller House». Her er hun fotografert i New York forrige uke. Foto: Splash News Vis mer

Spin-off-serien har fått «Fuller House» som originaltittel, og vil dreie seg rundt livet til Candace Cameron Bures (39) rollefigur, DJ Tanner. Hun jobber som veterinær, er nylig blitt enke og venter sitt tredje barn.

Lillesøsteren hennes Stephanie Tanner (Jodie Sweetin), som nå er en ambisiøs musiker, barndomsvenninnen Kimmy Gibbler (Andrea Barber) og hennes tenåringsdatter Ramona, flytter inn for å hjelpe DJ med å oppdra barna sine. 

Ifølge Variety skal John Stamos produsere den 13 episoder lange serien, i tillegg til å gjøre en gjesteoppdreden i rollen som Jesse Katsopolis.

Hvorvidt de øvrige stjernene i originalserien, deriblant Bob Saget, Mary-Kate og Ashely Olsen, også blir å se i «Fuller House», er altså ikke avklart foreløpig.

LES OGSÅ: Krangler om omsorgsretten for lille Luca (3)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer