STILLER NAKNE?: Hugh Hefner vil ha Mary-Kate og Ashey Olsen i Playboy.  Foto: All Over Press
STILLER NAKNE?: Hugh Hefner vil ha Mary-Kate og Ashey Olsen i Playboy. Foto: All Over PressVis mer

Olsen- tvillingene i Playboy?

Hugh Hefner mener Olsen-tvillingene er menns største fantasi.

SEHER.NO: Marilyn Monroe har gjort det, Dita von Teese har gjort det, og ikke minst, Pamela Anderson har gjort det - stilt opp lettkledd for det legendariske herrebladet Playboy.

Og nå ønsker Playboy-kongen Hugh Hefner (81) kjendistvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (21) i sitt magasin, skriver nettstedet The Hollywood Gossip.
81-åringen skal ha spurt tvillingene om de ville stille lettkledd for bladet da de fylte 18 år. Men den gang skal tvillingene ha takket nei.

Nå er de altså 3 år eldre og "hottere" enn noensinne i Hollywood. Derfor ønsker Playboy-sjefen å forsøke igjen, og vil ha dem til å stille på forsiden av juni-utgaven av herrebladet.  

Ifølge en kilde mener Hefner at Olsen-tvillingene er "alle menns store fantasi".

- Hugh Hefner mener tvillingene er alle unge menns store fantasi. Men det er ikke sikkert det blir enkelt å få dem til å stille opp for Playboy. Alt handler om mote for dem om dagen. De vil nok mye heller stille for Vogue, sier kilden.

Dermed risikerer Playboykongen å få nok et nei slengt i fleisen.

Nylig takket vakre Jennifer Love Hewitt nei til å stille for bladet etter at bikinibilder av henne skapte furore i verdenspressen.

LES OGSÅ: - Olsen-tvillingene hetses

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.