Emma Watson:

Oljer kjønnshårene og bleker overleppa

Avslører hemmelige skjønnhetstips. 

SKJØNNHETSTIPS: I forbindelse med premieren til Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret» har Emma Watson delt sine hemmelige skjønnhetstips. Foto: NTB scanpix
SKJØNNHETSTIPS: I forbindelse med premieren til Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret» har Emma Watson delt sine hemmelige skjønnhetstips. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Siden skuespiller Emma Watson (26) ble kjent gjennom de ikoniske «Harry Potter»-filmene i 2001 har hun blitt en sterk stemme for kvinner, og et moteikon verden over.

Nå deler hun sine syv hemmelige skjønnhetstips til nettsiden Into The Gloss i forbindelse med at hun er aktuell i Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret».

Og flere av avsløringene er overraskende - for skuespilleren åpner seg virkelig opp om sin bruk av forskjellige produkter og måten hun bruker dem på.

1. Bleker leppa

Det første den vakre skuespilleren røper er at hun har bleket øyenbrynene og overleppa siden hun var ni år gammel!

VAKKER: Det er ingen tvil om at Emma Watson er flink til å ta vare på seg selv. Men hun har noen hemmelige triks for å gjennomføre det. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Det er ingen tvil om at Emma Watson er flink til å ta vare på seg selv. Men hun har noen hemmelige triks for å gjennomføre det. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er morsomt. Jeg snakket akkurat med en venn av meg hvor lett det er å redigere livet ditt så perfekt på Instagram. Jeg bleker overleppa og napper øyenbrynene. Du ser meg aldri gjøre det, selv om det er en del av min daglige rutine, sier hun til nettstedet.

2. Bruker olje - overalt

Men det er ikke bare napping av bryn og bleking som foregår på baderommet. Hun elsker også å bruke «Fur Oil», og det overalt.

- Jeg bruker det hvor som helst. Alt fra tuppene på håret til øyenbrynene og kjønnshårene mine. Det er et fantastisk produkt som kan brukes overalt, sier Watson.

3. Elsker å bade

Det er tydelig at Watson bruker en del tid på badet. Mye av den tiden går til å ta seg et bad eller to.

- Om jeg kan ta meg to eller tre bad om dagen er det fantastisk. Det kommer jo ikke til å skje noe galt når jeg bader, så jeg finner alltid tid til det, forteller hun.

4. Lakkerer ikke neglene til hverdags

Noe som kanskje vil overraske mange er at Watson ikke lakkerer neglene til hverdags. Hun synes rett og slett det er noe dårlig å bruke tiden sin på.

- Men jeg elsker pedikyrer. Yndlingsfargen er «El Captain» av Floss Gloss.

Saken fortsetter under bildet.

SMINKE: Det er ingen tvil om at Watson er naturlig vakker. Foto: NTB scanpix
SMINKE: Det er ingen tvil om at Watson er naturlig vakker. Foto: NTB scanpix Vis mer

5. Dårlig hud som tenåring

Etter en skikkelig dårlig erfaring med flere hudproblemer som tenåring, har hun idag blitt mye flinkere på å ta vare på egen hud. Uansett hvor sent hun legger seg passer hun alltid på å ha på seg en spesiell krem.

- Det er bare en vanlig hudkrem som jeg virkelig elsker. Da jeg gikk gjennom puberteten, rundt 14-15 årsalderen, hadde jeg skikkelig dårlig hud. Når du kommer til et godt sted som nå er det lettere å ta vare på den, sier hun.

6. Funnet den perfekte deodoranten

«Skjønnheten og Udyret»-skuespilleren har også brukt flere år på å finne den perfekte deodoranten.

- Nå sverger jeg til «Agent Nateur No. 3» eller «Weleda Sage Deodorant». De gjør virkelig jobben.

Men hun forteller også at «Soapwalla´s Deodorant Cream» gjør en god jobb selv om det som regel ender opp med flekker på klærne hennes.

GLAD: Watson hadde opperinnelig lagt skuespilleryrket på hylla, men takket ja til «Skjønnheten og Udyret». Foto: NTB scanpix
GLAD: Watson hadde opperinnelig lagt skuespilleryrket på hylla, men takket ja til «Skjønnheten og Udyret». Foto: NTB scanpix Vis mer

7. Elsker å sjekke ut andres sminkepunger

Helt siden sine «Harry Potter»-dager har skuespilleren vært avhengig av å se igjennom andres sminkepunger. Hun hevder det er en måte å bli enda bedre kjent med personer og deres personlighet på.

- Da jeg var et barn og jobbet med «Harry Potter», spurte jeg alltid stylistene, eller hvem som helst egentlig, om jeg kunne se i sminkepungen deres. Jeg elsket å utforske dem.

Forsidepike

Skuespiller Emma Watson gjør suksess som modell og pryder for tiden forsiden av marsutgaven til magasinet Vanity Fair.

I det tilhørende intervjuet snakker hun om alt fra en nyinnført seflie-nekt til hvorfor hun ikke vil vise fram kjæresten sin, men det er bildene som ble tatt i forbindelse med reportasjen, hun har fått mest oppmerksomhet for.

På ett av bildene, skutt av Tim Walker, stiller 26-åringen i en topp der brystene hennes kommer til syne. Brystvorten er gjemt bak toppen, men det har likevel ikke stoppet kritikerne fra å rette en pekefinger mot skuespilleren.

I et intervju med BBC forteller stjernen at dette er selve grunnen til at vi trenger feminisme.

- Feminisme handler om å gi kvinner muligheter. Det er ikke en pinne man skal bruke til å slå ned på andre med. Det handler om muligheter og frigjørelse. Det handler om likestilling, fortalte hun og fortsatte:

- Jeg vet ikke hva puppene mine har med det å gjøre. Det er veldig forvirrende. De fleste der ute er forvirra. Jeg er ærlig talt ganske lamslått. De sier at jeg ikke kan være feminist og ha pupper, fortalte den vittige stjerna.

Peker mot dobbeltmoral

Medier som Elle, Huffington Post, International Business Times og The Telegraph har alle omtalt saken. På sosiale medier har man flere steder denne helgen kunnet lese om den pågående puppedebatten som har versert rundt «Harry Potter»-stjernen, som nå er aktuell med «Skjønnheten og udyret».

Hovedkritikeren har vært radiovert Julia Hartley-Brewer, som på Twitter har gått hardt ut mot 26-åringen.

«Emma Watson: «Feminisme, feminisme... Lønnsforskjeller... Åh, hvorfor blir jeg ikke tatt seriøst... Feminisme.. Åh, og her er puppene mine!», lød meldingen som ble delt videre over 2000 ganger.

Andre har også kommet med lignende stikk mot stjernen. Kritikken går i hovedsak på at det er dobbeltmoralsk å gå i bresjen for feminisme samtidig som man viser fram kroppen på denne måten.

Watson har uttalt at hun takket nei til å spille rollen som Askepott, fordi hun ikke følte rollen var passende. Hun sa imidlertid ja til å spille Belle i «Skjønnheten og udyret» fordi karakteren er «er en feminist helt inn til ryggmargen».

ETTERLENGTET: Emma Watson spiller Belle i filmatiseringen av klassikeren «Skjønnheten og udyret». Video: Walt Disney Studios Vis mer

LES OGSÅ: Barberte hodet før den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer