Olivier kikket på jentene

I helga gikk Kylies kjæreste Olivier rundt i Malibu og flørtet med damene.

LANGE BLIKK: Olivier er på shoppingtur med en lettkledd jente, og kaster lange blikk etter en langbeint forbipasserende. Foto: All Over Press
LANGE BLIKK: Olivier er på shoppingtur med en lettkledd jente, og kaster lange blikk etter en langbeint forbipasserende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

40 og på flørter'n...


Mens Kylie Minogue (38) på sin side går ut og sier at hun er klar for å stifte familie og få barn, er kjæresten Olivier Martinez tatt på fersken i å kikke etter jentene i Malibu.


Den australske popartisten Kylie er på bedringens vei etter å ha kjempet mot brystkreft det siste året. Nå er hun på offensiven igjen og både spiller inn plate og utgir barnebok.


Hun har dessuten uttalt til sky.com at hun er verpesyk.


- Det har ikke skjedd ennå, men jeg håper det kommer en dag, sier hun.


Kylie gir sin franske kjæreste en stor del av æren for at hun har kommet seg gjennom sykdomsperioden, og spekulasjonene går høyt om de to kommer til å gifte seg snart. De har vært sammen siden 2003.


Skuespilleren Olivier som kalles Frankrikes svar på Brad Pitt har vært sammen med både den franske skuespilleren Juliette Binoche og den amerikanske skuespilleren Mira Sorvino.


Som vi ser av disse bildene har ikke Olivier helt sluttet å kikke etter andre jenter. Men det er vel ikke første gang i historien at en 40-årig mann søker bekreftelse på at han fortsatt er attraktiv...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer