FÅR EN JENTE: Olivia Wilde og Jason Sudeikis, som har vært sammen i fem år, blir snart foreldre til en jente.
 Foto: Rex Features
FÅR EN JENTE: Olivia Wilde og Jason Sudeikis, som har vært sammen i fem år, blir snart foreldre til en jente. Foto: Rex FeaturesVis mer

Olivia Wilde venter en datter

Hollywood-paret gleder seg til å bli foreldre igjen - denne gangen til en liten jente.

SEOGHØR.NO: I april kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-paret Olivia Wilde (32) og Jason Sudeikis (41) venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har duoen, som forlovet seg i 2013 etter å ha vært kjærester i to år, sønnen Otis (2 1/2).

- Like babymager, skrev «House»-skuespilleren under dette bildet da hun avslørte at Otis skulle bli storebror:

Matching baby bumps.

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Wilde er for tiden høygravid og kort tid før familien på tre blir til fire, kom hun med en ny avsløring på sosiale medier. 

Hun og forloveden blir denne gangen foreldre til en liten jente.

Det var i forbindelse med en rekalmekampanje til støtte for Hillary Clinton (68) at 32-åringen lørdag røpet kjønnet på sitt ufødte barn.

I en videosnutt hun har postet på Twitter får vi høre hvordan Donald Trump (70) kritiserer og snakker nedverdigende om kvinner. Reklamen avslutter med å stille spørsmålet: «Er dette presidenten vi ønsker for våre døtre?»

- Som en person som er i ferd med å bli mor til en datter, treffer dette meg midt i magen, skriver Olivia som tekst til filmen sammen med emneknaggen #AldriTrump.

- Det utrolige med å bli forelder er at du aldri kommer til å bli førsteprioritet i ditt eget liv igjen. Morsrollen gjør deg mindre selvopptatt og det synes jeg er befriende, har Olivia Wilde tidligere uttalt ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: Olivia Wilde (32) var for gammel for Leonardo DiCaprio (41)