Olivia Wilde med ny kjæreste etter skilsmissen?

- De gikk rundt og snakket og lo sammen lenge. De så søte ut...

FANT TONEN: Winde og Gosling så ut til å trives i hverandres selskap under etterfesten til Golden Globe den 16. januar.  Foto: All Over Press
FANT TONEN: Winde og Gosling så ut til å trives i hverandres selskap under etterfesten til Golden Globe den 16. januar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For under en måned siden ble det kjent at skuespiller Olivia Wilde (26) - kjent fra TV-serien «House» - skilles fra sin italienske adels-ektemann Tao Ruspoli (35).

Men stjernen ser ikke ut til å deppe av den grunn. Ifølge Us Magazine har hun nemlig funnet tonen med «Blue Valentine»-skuespilleren Ryan Gosling (30), og paret skal ha blitt observert hånd i hånd da de besøkte et akvarium nylig.

Et fan skal ha filmet paret da de koste seg sammen, og lagt ut videoen på YouTube, men onsdag var den fjernet fra nettstedet.

Dette er imidlertid ikke første gang paret er blitt observert sammen. Da Golden Globe-etterfesten gikk av stabelen i januar, hadde Wilde og Gosling kun øyne for hverandre.

- De gikk rundt og snakket og lo sammen lenge. De så søte ut, forteller en kilde til E! Online.

Wilde har så langt ikke kommentert bruddet med ektemannen, men en kilde bekreftet nylig at paret har gått fra hverandre etter åtte år.

- De har bodd fra hverandre etter å ha forsøkt å få forholdet til å fungere en god stund, sier en kilde til People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant tonen med eksen igjen