Olivia Munn: - Alle kvinner bør fryse ned eggene sine

Skuespilleren gjør alt for å forsikre seg om at hun får oppfylt mammadrømmen.

LYKKELIG: Olivia Munn er sammen med tre år yngre Aaron Rodgers. Her er duoen på etterfesten til årets Oscar-utdeling i februar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Olivia Munn er sammen med tre år yngre Aaron Rodgers. Her er duoen på etterfesten til årets Oscar-utdeling i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Olivia Munn (35) har gjort stor suksess med sin rolle som journalisten Sloan Sabbith i NRK-serien «Newsroom», og neste måned er hun aktuell i superheltfilmen «X-Men: Apocalypse».

Privat har den mørke skjønnheten vært kjæreste med NFL-proffen Aaron Rodgers (32) de to siste årene, og selv om Olivia drømmer om familie en dag, så stresser hun ikke med å bli mor foreløpig.

Hun har nemlig tatt sine forholdsregler.

- Jeg har fylt 35 år og da er det høy risiko. Jeg frøs ned en haug med egg for flere år siden. Jeg dro til legen, tok testen og han sa: «Du har faktisk veldig mange egg. Du er heldig», avslører hun i podcasten til skuespillerkollegaen Anna Faris (39), ifølge People.com.

- En jevnaldrende venninne av meg fikk beskjed fra legen om at hun hadde like få egg som en 50-åring, legger hun til.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERHELT: I mai har filmen X-Men: Apocalypse premiere. Her er Olivia Munn i en scene som Elizabeth Braddock / Psylocke.
 Foto: NTB Scanpix
SUPERHELT: I mai har filmen X-Men: Apocalypse premiere. Her er Olivia Munn i en scene som Elizabeth Braddock / Psylocke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Å fryse ned egg for å bevare fruktbarheten har blitt mer og mer normalt blant kvinner, og Hollywood-stjerner som komikeren Whitney Cummings (33), modellen Joanna Krupa (36) og TV-stjernen Maria Menounos (37) har også tidligere fortalt at de har benyttet seg av dette, ifølge nettstedet.

- Jeg begynte faktisk akkurat å fortelle vennene mine om dette. Det er ikke lenger på den eksperimentelle listen. Jeg synes alle kvinner bør fryse ned eggene sine. Da slipper man jaget mot den biologiske klokken. Man kan slippe å bekymre seg. 

- Hvorfor ikke bare gjøre det? Jeg ser mange kvinner som stresser med at de blir eldre, men hvis man fryser ned eggene, så kommer det ingen dommedag - for man er allerede forberedt, sier Olivia Munn.

LES OGSÅ: - Både Mendes og Lively venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer