- Olive har fått en lillesøster

Drew Barrymore ble mamma for andre gang, og avslører navnet.

FØDTE SIN ANDRE DATTER: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman kunne tirsdaf ønske et nytt familiemedlem velkommen. Foto: FameFlynet
FØDTE SIN ANDRE DATTER: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman kunne tirsdaf ønske et nytt familiemedlem velkommen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom Drew Barrymore (39) og ektemannen Will Kopelmans (36) andre barn til verden.

- Vi er glade for å meddele at i dag er vi stolte foreldre til vår andre datter, Frankie Barrymore Kopelman. Olive har fått en lillesøster, og alle er friske og glade, skriver paret i en uttalelse til People magazine.

Det var i november det ble kjent at Barrymore var gravid for andre gang. Etter en vond barndom og en ungdom preget av alkohol- og narkotikamisbruk, fikk Drew Barrymore endelig livet på stell da hun ble mamma til lille Olive i september 2012.

- Så fort jeg hadde født tenkte jeg bare «Ja! Jeg vil gjøre dette igjen», har Barrymore tidligere sagt til E! News.

- Livet er blitt fantastisk etter at Olive kom. Hver morgen tuller jeg med henne til hun ler, og da blir jeg utrolig glad inni meg, har hun uttalt.

LES OGSÅ: Sammenlignet babymager på fest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer