- Ole «Lukkøye» var en fantastisk kjæreste

Den norske Hollywood-fruen var sammen men Ole «Lukkøye»...

- HAN VAR VELDIG SØT OG ROMANTISK: Antoinette Kristensen har bare gode ord å si om sin ekskjæreste Ole Klemetsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- HAN VAR VELDIG SØT OG ROMANTISK: Antoinette Kristensen har bare gode ord å si om sin ekskjæreste Ole Klemetsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den norske Hollywood-fruen Antoinette Kristensen (30) var sammen med Ole «Lukkøye» Klementsen (38) som 16-åring.

- Det var en veldig fin tid, som jeg bare har gode minner fra. Mange tenker nok at han er en tøff og hard mann siden han er bokser, men sammen med meg var han helt motsatt. Han var veldig søt og romantisk. Dessuten laget han ofte sanger til meg. Det var veldig søtt, sier flotte Antoinette til Se og Hør.

Paret - som møttes på en motevisning - var sammen i åtte måneder, da Antoinette var 16 år og Ole «Lukkøye» var 24. Dette var i 1996 og Se og Hør viser bilder av de to da de viste bademoter den gang. Forholdet tok slutt da Antoinette, som er en av de fire fruene i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer», flyttet utenlands for å satse på modellkarrieren.

Selv om det er fjorten år siden Klemetsen og Antoinette var sammen husker han henne fortsatt godt.

- Jeg husker henne som en veldig søt og hyggelig jente. Dessuten var hun veldig pen! Vi hadde mange gode stunder sammen. Mamma likte henne veldig godt. Hun snakket mye om henne i ettertid, sier Klemetsen til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Herregud, så stygg hun er»