Ole Klemetsen skilles

Ole «Lukkøye» Klemetsen og kona Hege Adele har gått hvert til sitt etter 11 år.

GÅR HVERT TIL SITT: Ole Klemetsen og kona Hege Adele har flyttet fra hveradre. Her er de to avbildet sammen på Idrettsgallaen i 2013. Foto: Andreas Fadum
GÅR HVERT TIL SITT: Ole Klemetsen og kona Hege Adele har flyttet fra hveradre. Her er de to avbildet sammen på Idrettsgallaen i 2013. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter nesten fem år som ektepar og 11 år som kjærester, har Ole Klemetsen (44) og kona Hege Adele Vines Klemetsen (39) bestemt seg for å skille lag.

Det bekrefter den tidligere proffbokseren eksklusivt i tirsdagens utgave av Se og Hør.

– Det stemmer at Hege har flyttet ut. Det er forferdelig trist at det skulle bli slik, innrømmer Ole «Lukkøye» Klemetsen overfor Se og Hør.

Kona flyttet nylig ut, mens den tidligere boksehelten bor igjen i huset som han har eid i mange år i hjembyen Stavanger. Sammen har de en syv år gammel datter.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese om Orlando Bloom og Katy Perrys overraskende «nakenferie» og mye mer.  Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese om Orlando Bloom og Katy Perrys overraskende «nakenferie» og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Gift på Maldivene

Etter fem år som kjærester og samboere, gikk Ole ned på kne og fridde i 2010. Frieriet skjedde på beste kjendisvis: Gjennom Se og Hør. Og svaret fra Hege ble et rungende ja.

På sin egen 40-årsdag 30. august 2011 fikk Ole sin kjære til hustru. Vielsen ble holdt i romantiske omgivelser på Maldivene.

– Hege Adele er den aller beste 40-årspresangen jeg kan få, uttalte Ole Klemetsen til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under bildet.

PROFFKARRIERE: Ole Klemetsen var en merittert bokser gjennom hele 1990-tallet. Han vant 45 av sine 51 profesjonelle kamper mellom 1992 og 2001. Her er han avbildet i USA i 1992, i forkant av proffdebuten sin. Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix
PROFFKARRIERE: Ole Klemetsen var en merittert bokser gjennom hele 1990-tallet. Han vant 45 av sine 51 profesjonelle kamper mellom 1992 og 2001. Her er han avbildet i USA i 1992, i forkant av proffdebuten sin. Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix Vis mer

Travel mann

Det har gått 15 år siden Ole Klemetsen la opp som proffbokser, men 44-åringen har likevel hatt nok å henge fingrene i de siste årene.

Høsten 2009 var han med i TV 2s populære danseprogram «Skal vi danse», men røk ut da han og dansepartneren fikk nest færrest poeng.

- Jeg tror nok at den gladeste i salen her i dag er Hege som får meg hjem. For nå har hun lengtet veldig etter meg sier hun. Så nå er det hjem til familie og barn og en ny hverdag, sa Ole Klemetsen til Seoghør.no den gang.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PARKETTEN: Programleder Kristian Ødegård (f.v.) intervjuer Ole Klemetsen og dansepartneren Marianne Sandaker etter at det ble klart at de røk ut av «Skal vi danse». Den tidligere proffbokseren deltok i programmet høsten 2009.  Foto: NTB scanpix
PÅ PARKETTEN: Programleder Kristian Ødegård (f.v.) intervjuer Ole Klemetsen og dansepartneren Marianne Sandaker etter at det ble klart at de røk ut av «Skal vi danse». Den tidligere proffbokseren deltok i programmet høsten 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2015 var han dessuten å se i TV 2-programmet «Dropped - Heltenes kamp», der ti tidligere idrettsstjerner ble utsatt for enorme prøvelser i villmarken på tre forskjellige kontinenter.

Klemetsen røk akillessenen kort tid før innspillingen, og fikk således ingen optimal oppladning. Selve innspillingen viste seg også å bli mer krevende enn antatt.

- Det var helt jævlig. En helt fantastisk opplevelse, men helt jævlig. Du svinger fra høyt oppe til helt i bunn, fortalte han til Seoghør.no før programmet hadde premiere i januar i fjor.

LES OGSÅ: Gladmelding til «Downton Abbey»-fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer