Ole Ivars utfordrer mote-topper

Dansebandet vil stille i gulldress på Spellemann-festen - på en betingelse...

BER OM KLESHJELP: - Klarer Moods of Norway-gutta å skaffe en gulldress, går jeg i den på Spellemanns-festen, sier Tore Halvorsen (t.v.) i Ole Ivars. Her sammen med Ole Andreas Ødegård, Bjørn Elvestad og Aril Eng.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
BER OM KLESHJELP: - Klarer Moods of Norway-gutta å skaffe en gulldress, går jeg i den på Spellemanns-festen, sier Tore Halvorsen (t.v.) i Ole Ivars. Her sammen med Ole Andreas Ødegård, Bjørn Elvestad og Aril Eng. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
 Se videointervju med Ole Ivars nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Dansband-veteranene i Ole Ivars kunne mandag juble for sin niende Spellemanns-nominasjon for albumet "Femten ferske", men bandmedlemmene avviser at suksessen har gjort dem blaserte.

- Ikke i det hele tatt. For oss betyr det veldig mye, selv om vi har vært så heldige å motta seks priser tidligere, sier vokalist Tore Halvorsen til Seher.no.

Se den komplette listen over årets nominerte til Spellemannsprisen 2009 her!

Mens mange av de nominerte musikk-stjernene bruker lang tid på å planlegge hva de skal ha på seg under platebransjens prisutdeling - som i år sendes på TV 2 6. mars - hevder Ole Ivars de ikke tilhører den forfengelige kategorien.

- Det blir mørk dress. Jeg har tre spilledresser i skapet, så det blir nok en av dem. Men man vet jo aldri hva som skjer før showet, smiler Halvorsen.

Etter at Ole Ivars i fjor ble dresset opp av "Moods of Norway"-designerene Simen Staalnache og Peder Børresen i NRK-programmet "Kvelden før kvelden" avslører imidlertid Halvorsen at det er en ting som kan få ham til å vise seg fra en ny side under årets Spellemann-utdeling.

- Hvis Moods-gutta ordner en glitrende gulldress, skal jeg gå i den jeg, så dette er en utfordring til dem, smiler han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Er ikke misunnelig på Rybak[obj:media:8322]