Tore Halvorsen:

«Ole Ivars»-Tore hjerteoperert i siste liten

- Jeg var døden nær, sier den folkekjære vokalisten til Se og Hør.

STØTTE: - Pia er mitt ankerfeste i livet, sier en takknemlig Tore. Foto: Tore Skaar
STØTTE: - Pia er mitt ankerfeste i livet, sier en takknemlig Tore. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Bare uker etter at «Ole Ivars» legendariske trommeslager Arild Engh gikk bort, ble det populære dansebandet rammet av et nytt drama.

Vokalist og frontfigur Tore Halvorsen (67) hadde i lengre tid kjent på tiltagende brystsmerter, og at han ble fort sliten og tungpustet. Det viste seg at det var hjertet som var i veldig dårlig forfatning.

- Jeg merket allerede i høst at noe ikke stemte. Jeg ble så fort sliten, og måtte sette meg. Tenkte vel at det var fordi jeg har så dårlig kondisjon, men det ble bare verre og verre. Jeg våknet om nettene av at jeg hadde sånne press i brystkassa, forteller Tore til Se og Hør.

Men det gikk både vinter og vår før Tore fant ut at han måtte gjøre noe med situasjonen. I månedsvis hadde han spillejobber på Gran Canaria, og da han var tilbake i Norge var det rett på turné med bandet.

Saken fortsetter under bildet.

Ingen tid å miste

Først i april valgte han å avlegge fastlegen et besøk:

- Han sendte meg til en hjertespesialist på Hamar, så jeg kunne ta en sykkeltest. Det ble først gjort en ultralydundersøkelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer