Ole Einar Bjørndalen giftet seg i hemmelighet

Skiskytterstjernene Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva overrasket med bryllup.

TRAFF BLINK: I april avslørte Ole Einar bjørndalen at han og Darja Domratsjeva var et par og at de venter barn sammen. I helgen overrasket paret ved å avsløre at de har giftet seg. Her er skiskytterkongen avbildet under skiskytter-VM i Oslo i mars. Foto: NTB scanpix
TRAFF BLINK: I april avslørte Ole Einar bjørndalen at han og Darja Domratsjeva var et par og at de venter barn sammen. I helgen overrasket paret ved å avsløre at de har giftet seg. Her er skiskytterkongen avbildet under skiskytter-VM i Oslo i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skiskytterstjernen Ole Einar Bjørndalen (42) har giftet seg.

Det ble kjent etter at Bjørndalen delte beskjeden på sin offisielle Facebook-side sent lørdag kveld.

- For en hyggelig dag, skriver Bjørndalen under et bilde der han sitter smilende ved siden av Darja Domratsjeva (29), som er iført brudekjole.

I bildeteksten kommer det frem at bryllupsbildet er tatt av den anerkjente, norske fotografen Morten Krogvold. Bildet har i skrivende stund fått over 36.000 likes, og over 2000 gratulasjoner har strømmet inn på Bjørndalens åpne Facebook-side.

Saken fortsetter nedenfor.

Blir foreldre

Domratsjeva og Bjørndalen har vært sammen i lengre tid. I april ble det kjent at skiskytterparet venter barn sammen denne høsten.

- Jeg gleder meg til å bli pappa. Jeg har jo stor familie hjemme, og har fått litt med meg hva det handler om. Men det er klart at mye blir nytt for oss begge, sa Ole Einar til Se og Hør da nyheten ble kjent.

Domratsjeva er fra Hviterussland, og ifølge Se og Hør skal fødselen finne sted i den hviterussiske hovedstaden Minsk.

Saken fortsetter under bildet.

STOR STJERNE: Under vinter-OL i Sotsji i 2014 tok Darja Domratsjeva gullet på 10 km jaktstart foran norske Tora Berger, som endte på annenplass.  Foto: NTB scanpix
STOR STJERNE: Under vinter-OL i Sotsji i 2014 tok Darja Domratsjeva gullet på 10 km jaktstart foran norske Tora Berger, som endte på annenplass. Foto: NTB scanpix Vis mer

Allerede i april 2014 fortalte Bjørndalen at han drømte om å få barn i fremtiden.

- Joda, jeg har lyst på unger. Var det ikke Arve Tellefsen som ble far da han var 60? Jeg har god tid. Og så har jo søsknene mine flust med unger. Jeg er onkel til åtte, da han til Dagbladet den gang.

I likhet med Bjørndalen selv, har skiskytterheltens ferske kone vært en suksessrik skiskytter i flere år. 29-åringen har to verdensmesterskapstitler og tre olympiske gullmedaljer.

Ole Einar Bjørndalen er tidenes mestvinnende utøver i idretten, med 57 medaljer fra OL og VM. Hele 28 av disse er gullmedaljer.

LES OGSÅ: - Vi vil gifte oss på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer