Ole Einar Bjørndalen er blitt pappa

Skiskytterkongen og kona Darja Domratsjeva kan juble over familieforøkelsen.

STOR LYKKE: Lørdag 1. oktober ble skiskytterparet Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva foreldre for første gang. Den lille ble født i Domratsjevas hjemby Minsk i Hviterussland.  Foto: NTB Scanpix
STOR LYKKE: Lørdag 1. oktober ble skiskytterparet Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva foreldre for første gang. Den lille ble født i Domratsjevas hjemby Minsk i Hviterussland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skiskytterparet Ole Einar Bjørndalen (42) og Darja Domratsjeva (30) er blitt foreldre for første gang.

Det bekrefter Bjørndalen selv overfor VG lørdag ettermiddag:

- Vi er blitt foreldre til en liten jente. Alt har gått bra. Jenta kom til verden klokken 10.20 lokal tid. Vi er to stolte foreldre – det kan du trygt si.

Skiskytterparets lille datter ble født i den hviterussiske hovedstaden Minsk lørdag 1. oktober.

Domratsjeva er fra Hviterussland, og hun og ektemannen bygger hus sammen like utenfor Minsk. Familiens hus skal etter planen stå ferdig i 2017.

Saken fortsetter under bildet.

SKISTJERNE: Ole Einar Bjørndalen er tidenes mestvinnende utøver i skiskyting, og den ferske pappaen satser etter planen også mot OL i 2018. Her hilser han på kong Harald etter seier på 4 x 7,5 km stafett for menn i Holmenkollen i mars.  Foto: NTB scanpix
SKISTJERNE: Ole Einar Bjørndalen er tidenes mestvinnende utøver i skiskyting, og den ferske pappaen satser etter planen også mot OL i 2018. Her hilser han på kong Harald etter seier på 4 x 7,5 km stafett for menn i Holmenkollen i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryllup og baby

Det var i april OL-helten Ole Einar avslørte at hans kjæreste, den hviterussiske skiskytteren Darja Domratsjeva, ventet sitt første barn til høsten.

Omlag tre måneder senere overrasket paret, som holder en svært lav offentlig profil, ved å avsløre at de hadde giftet seg. Annonseringen kom på Bjørndalens åpne Facebook-side i juli:

- For en hyggelig dag, skrev skiskytteren under et bilde der han sitter smilende ved siden av Domratsjeva, som er iført brudekjole.

I et intervju med Her og Nå i sommer fortalte Bjørndalen at han så frem til å ta fatt på papparollen. Han innrømmet også at han var spent på hvordan han kommer til å klare seg.

- Jeg håper jeg blir en bra far. Man vet jo aldri. Jeg har aldri prøvd det før, men skal gjøre så godt jeg kan, sa han til ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

OGSÅ MAMMA: I fjor ble tidligere skiskytter Tora Berger (t.v) mor for første gang. Her hilser hun på Darja Domratsjeva under VM i skiskyting i Ruhpolding, Tyskland i 2012.  Foto: NTB scanpix
OGSÅ MAMMA: I fjor ble tidligere skiskytter Tora Berger (t.v) mor for første gang. Her hilser hun på Darja Domratsjeva under VM i skiskyting i Ruhpolding, Tyskland i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ny verdi i livet

Da nyheten om den forestående familieforøkelsen ble kjent i våres, sa Bjørndalen til Dagbladet at han ser på det å bli far som en ny verdi i livet.

- Vi har ikke ønsket å holde det hemmelig, men ville ha fokus på forholdet. Det er spennende å skulle bli far. Jeg har stor familie hjemme, så jeg er vant med mange unger. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en helt ny verdi i livet.

Han sa også at han foreløpig ikke hadde tenkt på hvordan livet med en liten baby i huset skal kombineres med skiskytterkarrieren.

- Hehe, vi har ikke tenkt gjennom alt det. Jeg får ta pappaperm. Men det er folk som har gjort det før meg. Alt er mulig å organisere, det er ikke umulig.

LES OGSÅ: Angrer på ekteskapet med Tom Cruise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer