Ole Einar Bjørndalen blir pappa

- Det er spennende å skulle bli far.

BLIR PAPPA: 42 år gamle Ole Einar Bjørndalen avslørte tirsdag at han har bestemt seg for å fortsette skiskytter-karrieren, og også skal bli pappa for første gang. Foto: NTB scanpix
BLIR PAPPA: 42 år gamle Ole Einar Bjørndalen avslørte tirsdag at han har bestemt seg for å fortsette skiskytter-karrieren, og også skal bli pappa for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: OL-mester Ole Einar Bjørndalen (42) avslørte tirsdag at han venter barn med skiskytterkollega Darja Domratsjeva (29).

Bjørndalen avslørte den glade nyheten på en pressekonferanse, samtidig som han kunngjorde at han tar en sesong til som skiskytter.

- Kroppen responderer på trening, jeg gleder meg hver dag til å ta fatt på treningsøkter. Det var veldig få ting som tilsa at jeg ikke skulle fortsette, sa Bjørndalen om avgjørelsen.

- Det er spennende å skulle bli far. Jeg har stor familie hjemme, så jeg er vant med mange unger. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en helt ny verdi i livet, sa en glad Bjørndalen ifølge Dagbladet.

Bjørndalen har totalt tatt 13 OL-medaljer, om inkluderer åtte gull, fire sølv og en bronse.

SKISKYTTERSTJERNE: Darja Domratsjeva er en av de beste kvinnelige skiskytterne i verden og har blant annet tre OL-gull på merittlisten. Foto: NTB scanpix
SKISKYTTERSTJERNE: Darja Domratsjeva er en av de beste kvinnelige skiskytterne i verden og har blant annet tre OL-gull på merittlisten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skiskytter-stjernen har tidligere vært gift med skiskytteren Natalie Santer. Paret giftet seg i 2006, men i 2012 ble det kjent at de to gikk hver sin vei.

I 2012 sa Bjørndalen i et intervju med Dagbladet at han hadde lyst på å bli pappa en gang i fremtiden.

- Joda, jeg har lyst på unger. Var det ikke Arve Tellefsen som ble far da han var 60? Jeg har god tid. Og så har jo søsknene mine flust med unger. Jeg er onkel til åtte, sa den blide 42-åringen til avisen.

Viste sin lekne side

Og han nølte heller ikke å vise frem sin lekne side da han i 2014 var med å lansere et samarbeid mellom fornøyelsesparken Tusenfryd og barne-TV kanalen Nickelodeon.

Skiskytterkongen var på besøk i parken for å melde seg inn i fanklubben til SvampeBob, og samtidig hilse på ivrige skiløpere fra distriktet som koste seg med attraksjonene.

- Det er alltid hyggelig å møte barn og unge som driver med det samme som meg. Og når de i tillegg har en fornøyelsespark som denne der de kan koble av og ha det gøy, så er det jo perfekt, sa Ole Einar til Se og Hør.

Se video her:

LES OGSÅ: Broren min prøvde å drepe meg
 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer