Ole Einar Bjørndalen: - Jeg håper jeg blir en bra far

Den nygifte skiskytteren teller spent ned til han blir pappa for første gang.

GLEDER SEG TIL Å BLI PAPPA: Ole Einar Bjørndalen beskriver det at han snart blir far for første gang som en ny verdi i livet. Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG TIL Å BLI PAPPA: Ole Einar Bjørndalen beskriver det at han snart blir far for første gang som en ny verdi i livet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: OL-helten Ole Einar Bjørndalen (42) avslørte i april at hans kjæreste, den hviterussiske skiskytteren Darja Domratsjeva (29), venter barn til høsten.

I helgen overrasket paret, som holder en svært lav offentlig profil, ved å avsløre at de har giftet seg. Annonseringen kom på Bjørndalens åpne Facebook-side.

- For en hyggelig dag, skrev skiskytteren under et bilde der han sitter smilende ved siden av Domratsjeva, som er iført brudekjole.

Og snart kan det ferske ekteparet altså glede seg til å bli et lite trekløver. I et intervju med Her og Nå sier Bjørndalen at han ser frem til å ta fatt på papparollen. Han innrømmer at han er spent på hvordan han vil klare seg.

- Jeg håper jeg blir en bra far. Man vet jo aldri. Jeg har aldri prøvd det før, men skal gjøre så godt jeg kan, sier han til ukebladet.

Bygger hus i Minsk

Ole Einar og Darja bygger hus sammen like utenfor den hviterussiske hovedstaden MInsk. Det skal etter planen stå ferdig i 2017.

Til Her og Nå sier Ole Einar at han gleder seg til å tilbringe mye tid i Hviterussland.

- Minsk er en fin by og vi trives godt der.

- Jeg snakker ikke mye russisk, jeg skjønner bare litegrann. Jeg får lære sammen med barnet, tenker jeg.

Saken fortsetter under bildet.

BYGGER NYTT HUS I MINSK: Darja Domratsjeva bygger sammen med Ole Einar hus i Hviterusslands hovedstad Minsk. Der planlegger de å tilbringe mye av sin tid med det kommende barnet. Foto: NTB scanpix
BYGGER NYTT HUS I MINSK: Darja Domratsjeva bygger sammen med Ole Einar hus i Hviterusslands hovedstad Minsk. Der planlegger de å tilbringe mye av sin tid med det kommende barnet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ny verdi i livet

Da nyheten om den kommende babyen ble kjent, sa Bjørndalen til Dagbladet at han ser på det å bli far som en ny verdi i livet.

- Vi har ikke ønsket å holde det hemmelig, men ville ha fokus på forholdet. Det er spennende å skulle bli far. Jeg har stor familie hjemme, så jeg er vant med mange unger. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en helt ny verdi i livet.

Han sa også at han foreløpig ikke har tenkt på hvordan livet med en liten baby i huset skal kombineres med skiskytterkarrieren.

- Hehe, vi har ikke tenkt gjennom alt det. Jeg får ta pappaperm. Men det er folk som har gjort det før meg. Alt er mulig å organisere, det er ikke umulig.

Saken fortsetter under bildet.

TAR PAPPAPERM: Ole Einar Bjørndalen sier han planlegger å ta pappaperm for å være sammen med sitt kommende barn. Foto: Andreas Fadum
TAR PAPPAPERM: Ole Einar Bjørndalen sier han planlegger å ta pappaperm for å være sammen med sitt kommende barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Stor lykke

Darja Domratsjeva omtalte babyen som en stor lykke da hun skrev om babyen på sin hjemmeside tidligere i år.

- Livet har mange sider, og det er viktig å nå de viktigste målene i tide. 30 er den perfekte alder, og det er perfekt timing for en fødsel - og i høst skal jeg bli mor, skriver skiskytterstjerna, som fyller nettopp 30 om noen måneder.

- Det er en veldig etterlengtet og velkommen hendelse i livet mitt, og det er vel ikke nødvendig å si at det er det viktigste som skjer meg akkurat nå, skrev Domratsjeva.

LES OGSÅ: - Dette er et stort øyeblikk i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer