MÅ AVLYSE KONSERT: Trompetisten Ole Edvard Antonsen ifølge h-a.no måttet avlyse en konsert i Elverum på grunn av sykdom. Foto: John Petter Reinertsen / Samfoto
MÅ AVLYSE KONSERT: Trompetisten Ole Edvard Antonsen ifølge h-a.no måttet avlyse en konsert i Elverum på grunn av sykdom. Foto: John Petter Reinertsen / SamfotoVis mer

Ole Edvard Antonsen må avlyse konsert på grunn av sykdom

Et benbrudd stikker kjepper i hjulene for trompetisten.

SEOGHØR.NO: Den kjente trompetisten Ole Edvard Antonsen (53) har ifølge Hamar Arbeiderblad blitt tvunget til å avlyse en konsert på grunn av sykdom.

Antonsen skulle ifølge avisens nettsted h-a.no etter planen spilt konserten «Tour De Force Revisited» under festspillene i Elverum 7. august.

- Det er et benbrudd med komplikasjoner og påfølgende sykehusopphold som er årsaken til den brå avlysningen, sier Antonsens management, Stageway Talent til avisen.

Seoghør.no har vært i kontakt med Antonsens talsmann, som ikke vil kommentare saken ytterligere.

- Det er selvsagt veldig kjedelig at vi må avlyse, men ser vi litt stort på det, er det selvsagt aller kjedeligst for Ole Edvard selv. Vi håper at han kommer seg på beina igjen snart, sier daglig leder for Festspillene i Elverum, Ørnulf Ring til h-a.no.

LES OGSÅ: Oppdaget alvorlig øyesykdom