NRK-PROGRAMLEDER: Her er Ole Andrè Sivertsen som programleder for NRK-programmet "Den Norske Polarhistorien". Foto: NRK
NRK-PROGRAMLEDER: Her er Ole Andrè Sivertsen som programleder for NRK-programmet "Den Norske Polarhistorien". Foto: NRKVis mer

Ole Andrè Sivertsen ble pappa

Alle er nå i toppform, ved godt mot og klare for sin første uke som familie...

SEHER.NO: Tidligere "Robinson"-deltager og "Newton"-programleder Ole Andrè Sivertsen (37) og kona Marte Lindstad Næss (32) ble mandag kveld foreldre.

- Gutten er av ren energi kalt Oscar, og er oppkalt etter sin like energiske oldefar. Alle er nå i toppform, ved godt mot og klare for sin første uke som familie, sier 37-åringen til Se og Hør.

I tillegg til å ha ledet "Newton", har også Sivertsen vært programleder for NRK-serien "Den Norske Polarhistorien".

Sammen med Christer Falck var Sivertsen deltager under den aller første "Robinson-ekspedisjonen", som gikk av stabelen i 1999.

I fjor fortalte han til Seher.no at han gjerne ville ha søkt for å være med igjen, om serien skulle vært arrangert for første gang en gang til.

- Hvis Robinson hadde vært arrangert for første gang en gang til ville jeg sikkert søkt. Jeg synes det var kult å være med første gangen, da man egentlig ikke visste helt hva det var for noe. Så kunne man gå litt blåøyd på alle feila jeg gjorde. Det var litt av sjarmen synes jeg, sa han den gang.

Lindstad og Sivertsen giftet seg for seks år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var mer texas før