- Oldemor var for syk til å være her

Christopher Olafsrud sang for syk oldemor.

GOD STØTTE: 17-åringen fra Gjerdrum hadde god støtte fra kjæresten og mange venner i salen. Men oldemoren på 90 år var for syk til å være tilstede. Foto: Stella Pictures
GOD STØTTE: 17-åringen fra Gjerdrum hadde god støtte fra kjæresten og mange venner i salen. Men oldemoren på 90 år var for syk til å være tilstede. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Christopher Olafsrud nederst i saken!

SEHER.NO: Christopher Olafsrud (17) fra Gjerdrum gikk fredag til finalerundene i årets «Idol». Det skulle oldemoren hans oppleve fra salen. Hun hadde billett, men fikk ikke muligheten til å se oldebarnet juble på grunn av sykdom.

- Oldemoren min var litt for syk til å være med. Hun er jo 90 år. Men hun har sett det fra TV'en og stemt litt, og jeg håper hun er stolt. Jeg håper hun får en sjanse til å være i salen ved en senere anledning, sier han til Seher.no.

Det til tross, 17-åringen hadde både kjæreste og mange venner på plass i salen. Den støtten var god å ha.

- Det betyr alt, det. Jeg har utrolig bra venner, de har støttet meg sykt bra gjennom det her.

Olafsrud var på forhånd rangert som en av favorittene til å gå videre av spilleselskapene. Likevel hadde han ikke trodd han skulle klare det.

- Nei, det trodde jeg ikke. De andre er utrolig flinke. Jeg ble lest opp som nummer fire, og da mister man jo motet litt, forteller han til Seher.no.

«Idol»-finalisten ble naturlig nok svært glad da navnet hans ble lest opp fredag kveld.

- Det er helt ubeskrivelig og utrolig stort. Da jeg ble ropt opp, forstod jeg ikke at det var sant. Jeg forstår det ikke ennå.

Det manglet ikke på skryt fra årets dommere etter at Olafsrud hadde sunget sin versjon av Kings Of Leons sang «Use Somebody». Hans-Erik Dyvik Husby mente at Christopher vil komme til å bli et av de store musikknavnene i Norge fremover.

- Om det er sant, så er det utrolig stort. Men vi får se på det, svarer han ydmykt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg svever på en sky[obj:media:10237]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer