OVERGIKK SEG SELV: Linnis forlovede, investorsønnen Olav Tvenge, sparte ikke på konfekten da bloggeren fylte 30 år. Foto: NTB scanpix
OVERGIKK SEG SELV: Linnis forlovede, investorsønnen Olav Tvenge, sparte ikke på konfekten da bloggeren fylte 30 år. Foto: NTB scanpixVis mer

– Olav har virkelig overgått seg selv denne gangen

Linni Meisters forlovede tok den helt ut da TV-profilen fylte 30 år denne uken.

STORFORNØYD: Det er ingen tvil om at søte Linni Meister virkelig nøt 30-årsdagen sin – sjekk det smilet! Foto: Lånt fra linnimeister.no med tillatelse
STORFORNØYD: Det er ingen tvil om at søte Linni Meister virkelig nøt 30-årsdagen sin – sjekk det smilet! Foto: Lånt fra linnimeister.no med tillatelse Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken fylte Linni Meister 30 år og den søte blondinens store dag gikk absolutt ikke forbi i stillhet.

Meister – som er kjent som både blogger, TV-profil og artist – ble spandert på hotellnatt, middag og fest av forloveden Olav Tvenge (30).

Men det var ikke alt! Hun fikk også en veske fra eksklusive Yves Saint Laurent av sin kommende mann.

«Det er nesten mer enn jeg klarer å ta i mot, og jeg føler han virkelig har overgått seg selv denne gangen», skriver Meister i innlegget med tittelen «Dirty Thirty» på sin populære blogg.

Til Se oghør.no sier TV-profilen at hun reagerte med sjokk og vantro da hun fikk den dyre gaven.

– Jeg ble helt satt ut. Jeg hylte og hoppet på ham med armer og ben!, forteller blondinen.

Saken fortsetter under bildet.


I innlegget om 30-årsdagen beskriver Meister kvelden med kjæresten som «sinnsykt romantisk» – og den romantikken opprettholdes også i hverdagen.

– Hjemme hos oss er det levende lys hver dag. Vi passer på å gi hverandre oppmerksomhet, (...) og vi elsker å finne på ting sammen, sier hun til Seoghør.no.

– Det er veldig viktig å huske på hva som skiller det å være venner og kjærester, og å holde «liv i leiern» – hvis du skjønner hva jeg mener, fortsetter stjernen med glimt i øyet.

Meister har vært sammen med Tvenge i snart fire år, og dersom alt går etter planen gifter paret seg på en strand i Norge til sommeren.

Tv-profilen har sønnen Dennis Michael (6) fra et tidligere forhold.

Se Linni kledd opp som brud under en motevisning i fjor:

LES OGSÅ: Kan dette bli Linni Meisters brudekjole?