Olaf Thommessen avslører ny kjæreste

Finansmannen har funnet lykken på ny.

FORELSKET: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin nye kjæreste Malin Sjoner. Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin nye kjæreste Malin Sjoner. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Næringslivsmann, tidligere politiker og nåværende administrerende direktør av Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen (52), har vært i rampelyset siden midten av 1990-tallet.

Han har vært nestleder i Venstre, generalsekretær i Plan Norge og har vært medlem av Oslo bystyre. I tillegg er han godt kjent for ekteskapet han hadde med den norske supermodellen Vendela Kirsebom (52). De giftet seg i 1996, men bestemte seg for å skille lag elleve år etter, i 2007. Paret har to barn sammen.

Siden den gang har Thommessen vært privat angående kjærlighetslivet sitt. I 2010 hadde han funnet lykken på ny, men det skulle ikke vare. I fjor gikk det rykter om at han var sammen med prinsesse Märtha Louise, noe sistnevnte selv avviste.

Nå kan han derimot avsløre at han har funnet kjærligheten på ny.

På rød løper

- Ja, det stemmer, bekrefter Olaf til Se og Hør, og forteller videre at de møttes gjennom felles kjente.

Tirsdag hadde TV3 premierefest for «Wisting», norgeshistoriens dyreste serie. I den anledning var en rekke profiler, deriblant Thommessen og hans utvalgte, samlet til visning på Sentralen i Oslo.

Ekspolitikerens nye kjæreste heter Malin Sjoner (32), og jobber i PwC. Her jobber hun med innovative, digitale prosjekter. Sjoner er også gründer, og har siden hun gikk ut av BI startet laget et softwear for servicesektoren, blant annet.

- Hvor lenge har dere vært kjærester?

- En god stund. Lenge nok til at vi kommer hit sammen i alle fall, deler 52-åringen videre.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom skilte seg i 2007, etter elleve år som rette ektefolk. Paret fikk to barn sammen. Her er de fotografert i 2004. Foto: Aleksander Nordahl / Dagbladet
VAR GIFT: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom skilte seg i 2007, etter elleve år som rette ektefolk. Paret fikk to barn sammen. Her er de fotografert i 2004. Foto: Aleksander Nordahl / Dagbladet Vis mer

Vanskelig periode

Thommessen har hatt en innholdsrik og mangefasettert karriere, men det har ikke alltid vært like enkelt å være ham. Blant annet har oppgjøret mot ham som sjef i Bedriftsforbundet vært velomtalt i norske aviser.

Derimot er det nok en historie fra 2005 folk flest husker best. Da han var 39 år gammel fikk han hjerneblødning etter en joggetur. Han klarte å komme seg til en parkeringsplass, og ble hjulpet til sykehuset av en som fant ham.

Han lå i koma i flere måneder, og var sykmeldt i drøyt et år. Den tiden ble vanskelig, og satte sitt preg på ekteskapet med Kirsebom.

- Det er ikke 17. mai hver dag når den ene i et ektepar er sterkt pleietrengende. Det er ikke mange som opplever det som står i ukebladene, at «sykdommen brakte oss sammen». Jeg var mest opptatt av å bli frisk. Og når det brenner på kjøkkenet, er det ikke alltid lett å se at det ulmer på soverommet, har han tidligere uttalt til VG.

Sakte, men sikkert, kom han seg tilbake til toppform. Han bestemte seg for å bygge opp en nytt firma, og jobbet både dag og natt for å få ting til å gå rundt. I de timene han ikke jobbet, fokuserte han på barna.

- De åra var en drøy cocktail av opplevelser. Det var månedsvis hvor jeg ikke turte å sove. Jeg var overbevist om at jeg ville dø. Jeg var helt utslitt, men hver gang jeg la meg, bråvåknet jeg idet jeg skulle til å sovne, sa han til samme avis, og fortsatte:

- Det skjedde så mye de åra der at jeg tror jeg på et tidspunkt glemte at jeg hadde søvnproblemer. Det var fælt da Vendela og jeg ble skilt. Det kjentes som et nederlag.

LES OGSÅ: - Skilte seg for å redde datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer