Olaf flyttet ut

For 11 år siden gråt Vendela av glede da hun gikk opp kirkegulvet. Nå har ektemannen Olaf flyttet ut.

IKKE UVENNER: Vendela Kirsebom og Olaf Thommessen har gått hvet til sitt. Vendela og barna beholder luksushjemmet, mens Olaf flytter ut. Foto: Scanpix
IKKE UVENNER: Vendela Kirsebom og Olaf Thommessen har gått hvet til sitt. Vendela og barna beholder luksushjemmet, mens Olaf flytter ut. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir boende i Oslo med døtrene!


SEHER.NO: Etter at bruddet mellom Vendela Kirsebom (40) og Olaf Thommessen (40) ble kjent tirsdag morgen, ble det rask spekulert i om supermodellen ville flytte utenlands - til enten Sverige eller USA.


Dette blir nå avvist - selv om Vendela tidligere har uttalt at hun angrer på at hun flyttet fra USA til Norge.


- Jeg kan bekrefte at Vendela og Olaf har flytte fra hverandre. Bruddet er helt udramatisk. Men paret trenger litt distanse. Olaf har flyttet ut, Vendela bor igjen i villaen med deres to døtre, forteller hennes PR-agent Friedrich Birkmar til Se og Hør.


Vendela ønsker nemlig at barna skal være nær begge foreldrene, og dermed er det naturlig at hun fortsetter å bo i Oslo.


Hovedårsaken til bruddet skal i følge Se og Hør være at det høyprofilerte paret har vokst fra hverandre. Det skal ikke være uvennskap dem i mellom, og heller ikke nye partnere inne i bildet.


Les mer om bruddet i dagens Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer