FINALISTENE: Disse seks kjempet om én million kroner søndag. Ola Opaker (øverst til venstre) stakk til slutt av med seieren. Foto: TV 2
FINALISTENE: Disse seks kjempet om én million kroner søndag. Ola Opaker (øverst til venstre) stakk til slutt av med seieren. Foto: TV 2Vis mer

Ola stakk av med millionen

- Jeg hadde aldri drømt om det da jeg ble tatt ut, sier "Pokerfjes"-vinneren.

SEHER.NO: Søndag kveld var det duket for den store finalen i "Pokerfjes" på TV 2. Seks deltagere kjempet om milliongevinsten, og til slutt var det Ola Opaker som sto igjen som vinneren.

Ved hjelp av kunnskap og flaks, kunne bokhandleren fra Årnes innkassere hele én million kroner på kontoen.

- Det var helt vilt egentlig. Jeg hadde aldri drømt om det da jeg meldte meg på, sier Ola til Seher.no.

Ola forteller at han fra begynnelsen var fornøyd bare med å komme med i programmet, for som den spørrekonkurranse-entusiasten han er, har han tidligere meldt seg på alt - uten å komme med.

- Jeg liker spørrekonkurranser. Følger med på alt, "Vil du bli millionær?", "Julenøtter", "Påskenøtter", får med meg alt, sier han.

Han forteller også at han ikke trodde sine egne ører da han vant, han vurderte nemlig å trekke seg allerede etter første runde...

- Jeg trodde ikke det var sant. Jeg fikk en utrolig dårlig start. Jeg vurderte faktisk å trykke på den røde knappen etter første eller andre runde, men så tenkte jeg at dette var en sjanse man fikk én gang i livet, og det gikk jo veldig greit til slutt da, sier han til Seher.no.

Men hva skal egentlig pengepremien brukes til?

- Nei, jeg har jo to sønner som er i etableringsfasen, så de har fått en god slant med penger hver. Da jeg ble spurt om det tidligere, svarte jeg at jeg skulle bruke pengene på en god og lang ferie, men det har ikke blitt noe av ennå. Vi får evt se til høsten.

Og for dere som lurer på hvordan man vinner "Pokerfjes", så har Ola svaret:

- Man kommer ikke langt uten kunnskap og flaks, sier han.

Selv er Ola Opaker glad i å lese. Han mener at han kan mye om lite, og kunnskapen henter han fra forskjellige steder.

- Jeg leser mye bøker, og ser mye tv. Hvis jeg leser en bok, slår jeg opp i Atlas for å se hvor dette er hen da. Geografi var også mitt store fag på skolen, så jeg følger med, ler den glade "Pokerfjes"-vinneren til Seher.no.

LES OGSÅ: Mest populær på nettet