Ola-Conny og Morgan lager serie fra Norge

- Nordmenn er så vennlige og hyggelige at det er helt fantastisk!

TIL NORGE: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson har vært i Norge og laget ny TV-serie. Foto: TVNorge
TIL NORGE: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson har vært i Norge og laget ny TV-serie. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
VERDEN RUNDT: Ola-Conny har fått reise verden rundt for å lage TV, etter at han først viste seg fram i serien Ullared. Foto: TVNorge
VERDEN RUNDT: Ola-Conny har fått reise verden rundt for å lage TV, etter at han først viste seg fram i serien Ullared. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Den populære TV-duoen Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren besøkte i april Norge for å lage ny TV-serie.

De svenske kameratene, som slo gjennom i TVNorge-serien «Ullared», har reist verden rundt for å lage programmer, og nå er altså turen kommet til sine naboer i vest.

I Norge har Morgan og Ola-Conny fisket kongekrabbe, konkurrert i reinkappløp og besøkt Svalbard. Og Ola-Conny lot seg overraske av det norske folk.

- Det har kommet mange nordmenn til Ullared, så jeg tenkte kanskje vi skulle bli gjenkjent, men jeg trodde knapt mine egne øyne da vi kom hit. Alle visste hvem vi var. Nordmenn er så vennlige og hyggelige at det er helt fantastisk, sier han til Expressen.


Programmet, som har fått navnet «En stark Norgehistoria med Morgan och Ola-Conny» i Sverige, skal etter planen ha premiere til høsten. Det er ennå ikke offentliggjort noen norsk premieredato.

- Først blandet jeg Svalbard med Grønland, men dette er jo norsk og er et lite sted med 3000 isbjørner og 2000 innbyggere.

Derfor måtte TV-paret på Isbjørn-kurs.

- Vi gikk på kurs om hvordan man skulle håndtere en isbjørn om man møtte en. Hvis man kommer i nærkontakt, skal man prøve å skremme den, og kommer man veldig nære må man selvfølgelig forsvare seg. Isbjørner og krokodiller er jo de farligste dyrene om man kommer veldig tett på. Men jeg så ingen isbjørner, ikke en eneste. Så da ble man jo veldig skuffet, forteller Ola-Conny.

LES OGSÅ: - Morgan blir irritert når jeg flørter for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer